[Megjelenés előtti] Általános társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Lezárt
Bence (Visali)
Vinewoodi producer

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2013. 04. 16. 00:29

Én most azon gondolkodom, hogy vajon mi történik majd akkor, ha az valamelyik főhőst lelövik az egyik küldetésben. Elbukjuk? Vagy csak nélküle kell folytatnunk?

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 04. 16. 05:48

Szerintem elbukjuk, ahogy a GTA eddig megoldotta.

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 04. 16. 12:19

dani: Itt van 2 kép a beta mapról! :D
http://img3.imagebanana.com/img/t3l7964/betamap.JPG
http://img190.imageshack.us/img190/4916/beta03.gif

UPDATE: A R* hivatalos oldalán előre helyezte a GTAV Trailer #2-t a főoldalon, eddig a Vice City - Anniversary volt az első, talán készül valamire a R*? Talán a Trailer #3?
Nem látok rá nagy esélyt, csak gondoltam megemlítem! :D

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 04. 16. 14:32

Dave írta:dani: Itt van 2 kép a beta mapról! :D
http://img3.imagebanana.com/img/t3l7964/betamap.JPG
http://img190.imageshack.us/img190/4916/beta03.gif

UPDATE: A R* hivatalos oldalán előre helyezte a GTAV Trailer #2-t a főoldalon, eddig a Vice City - Anniversary volt az első, talán készül valamire a R*? Talán a Trailer #3?
Nem látok rá nagy esélyt, csak gondoltam megemlítem! :D
Ez az! :D Mégsem vagyok teljesen hülye, tudtam, hogy valahol láttam azokat a béta képeket. :D Köszi Dave, nagy kő esett le a szívemről, hogy jól emlékszem. :)
Visali írta:Én most azon gondolkodom, hogy vajon mi történik majd akkor, ha az valamelyik főhőst lelövik az egyik küldetésben. Elbukjuk? Vagy csak nélküle kell folytatnunk?
Nem tudom, eddig ezen nem is gondolkodtam, nagyon jó kérdés. Talán lehet, hogy ha az egyik meghal, akkor átváltunk egy másikba, és ha mondjuk a közelében vagyunk, akkor lehetőségünk lesz bizonyos ideig, hogy újraélesszük, mint ahogy Battlefield 3 multiban is ha elesik a közelünkbe egy társunk, akkor ha katonaorvosok vagyunk, lehetőségünk van újraéleszteni. Vagy úgy csinálják meg, mint az AC3ban a bérgyilkos segédek elhalálozása esetén, hogy nem halnak meg, hanem csak súlyosan megsérülnek, és az adott karakter nem folytathatja a missziót. Persze az is lehet, amit Luszie mond, hogy úgy lesz, mint eddig, de erre nem látok olyan sok esélyt, mivel kicsit frusztráló lenne. Tegyük fel például, hogy az egyik karaktert, akit éppen nem is irányítunk(!) lelövik, és akkor mindhárman elbuknának. Nem kicsit lenne idegesítő, mivel a játékos nem is tehetne róla, mert mondjuk Frankline sniperkedne a háztetőn, és őt kilőnék egy helikopterből, amíg mi Trevorral meg Michaellel lövöldöznénk mondjuk az épületben. Egyszerűen nem lehetne megcsinálni a küldetést, mert mondjuk kijelezné, hogy Frankline-nek megy az élete, és hogy ha nem akarjuk, hogy kinyírják, át kell váltanunk rá, de közben az adott karaktert is lőnék, akit irányítunk, így szinte biztos, hogy nem tudnánk mindkét karakter életét megmenteni, arról meg nem is beszélve, hogy ott a harmadik, akit szintén bármikor kilőhetnek. Így elég szarul jönne ki, ha emiatt buknánk el a küldetést, szóval szerintem a nagy rablós küldetéseket semmiképp sem fogják így megoldani.

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 04. 16. 16:13

Szerintem elbukjuk, de hihetetlen sok élete lesz a társaidnak, mint a TBoGT-ban, mikor Niko-t és Packie-t meg lehet ölni, ott is többször tankkal bele kell lőni, hogy meghaljanak végre. Szerintem így lesz megoldva, a többi még ennél is frusztrálóbb lenne. Az AC megoldás jó lenne, de megvalósíthatatlan a sok cutscene-el, hogy egyszer kórházban van Trevor, erre jön a cutscene és már jól van, beszélget Michaellel. Így lehetne megoldva free roam-ban, ha meghalsz egy szereplővel, az tíz percig elérhetetlen. Remélem BF3-as hülyeséget nem raknak bele a felélesztéssel. Ja, és ne legyenek olyan hülyék a társaid, mint a IV-ben. Mikor PlayboyX-et kell kiszabadítani, már lövöm egy ideje az ellent shotgunnal, erre mit csinál Playboy, persze, hogy befut a cső elé, kapja az ólmot a fejébe. Erre hibáztat a küldetés, hogy megöltem a társam. Szóval rengeteg élettel, hogy csak te tudd megölni, ha nagyon akarod sorozatos robbantásokkal, és fejlesztett intelligenciával rendelkezzenek.

Csak nekem tűnt fel, hogy valóban beindult a Rockstar marketinge? Hónap elején nem számítottam információkra Májusig a tíz kép után, erre jön a borító. Most a borító után nem számítok Május végéig semmire, erre két új artwork. Jelenleg tartom azt, hogy mostantól Május végéig nem számítok új információra, de ahogy ezt a marketinget elnézem, ismét tévedni fogok.

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 04. 16. 17:07

Visali írta:Én most azon gondolkodom, hogy vajon mi történik majd akkor, ha az valamelyik főhőst lelövik az egyik küldetésben. Elbukjuk? Vagy csak nélküle kell folytatnunk?
Szerintem halhatatlanok lesznek

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 04. 16. 17:09

Kiscserko írta: Csak nekem tűnt fel, hogy valóban beindult a Rockstar marketinge? Hónap elején nem számítottam információkra Májusig a tíz kép után, erre jön a borító. Most a borító után nem számítok Május végéig semmire, erre két új artwork. Jelenleg tartom azt, hogy mostantól Május végéig nem számítok új információra, de ahogy ezt a marketinget elnézem, ismét tévedni fogok.
Hát szerintem azért ez az uccsó két kép nem számít annyira nagy dolognak, hiszen a borítón ezeket a képeket már lehetett látni csak most már rendes méretekben, artwörként.
Meglehet hogy igazad van, én még nem gondolkodtam ezen.

Én szerintem nem lesznek halhatatlanok, mert annak sem lenne értelme, de szinte halhatatlanok lesznek majd.

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 04. 16. 19:44

Egyetértek Luszie-val, azért nem kell imákat zengni, hogy a R* kiadott két korábban látott artot, csak full size-ban. Ez azért nem akkora szám szerintem, de én is remélem ettől függetlenül, hogy most már a R* is beindítja a marketing kampány motorját, és ha nem is túl nagy dolgot, de a megjelenésig minden hónapban kapunk legalább két (BRAND NEW) artworköt és hozzá pár in-game képet. ;)

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 04. 16. 20:07

Az ezelőtti hírcsend után szerintem nagy dolog ez a két artwork is. A Franklinest már korábban teljes méretben láttuk egy "2013 Spring" feliratú hirdetőplakáton. A Michaelest viszont eddig csak kivehetetlenül kis méretben kaptuk meg, én alig láttam rajta valamit.

Valószínűleg nem lesznek halhatatlanok, hanem ahogy korábban is írtam, félistenek lesznek.

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 04. 17. 15:25

Ezt találtam a Konzolvilág.hu-n=

"A karakterek eltérő történetszállal, s ezek különböző lezárással rendelkeznek, ráadásul a feladatok többsége feszültebb hangvételű, megoldásukért pedig a sorozat történetében először pontozást is kapunk."

Most vagy csak valamit rosszul írtak, vagy ami kevésbé valószínű, tudnak valamit, amit mi nem? Vagy csak én maradtam le erről a pontozásról?

MOB662
Szakértő

Hozzászólás Szerző: MOB662 » 2013. 04. 17. 17:43

Kiscserko írta:Ezt találtam a Konzolvilág.hu-n=

"A karakterek eltérő történetszállal, s ezek különböző lezárással rendelkeznek, ráadásul a feladatok többsége feszültebb hangvételű, megoldásukért pedig a sorozat történetében először pontozást is kapunk."

Most vagy csak valamit rosszul írtak, vagy ami kevésbé valószínű, tudnak valamit, amit mi nem? Vagy csak én maradtam le erről a pontozásról?
http://www.computerandvideogames.com/37 ... -missions/
Ezt a hírt én sem láttam eddig,kíváncsian várom a megoldást.

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 04. 17. 19:45

Nem mintha bántani akarnám a videojáték-szaküzleteket, de higgyétek el nekem, nem kell elhinni, amit mondanak, főleg a GTAV terén! Nem csak kitalálom, tapasztalatból mondom. Szerintem nincs olyan dolog, amit ők tudnak és mi nem, csak ők szeretnek, sőt, nekik kötelező okosnak lenni a vásárlók felé még akkor is, ha csak az egész amit írnak, kitaláció. Az én esetemet már mintha leírtam volna valamelyik topicban, még bodom26-tal beszéltünk hasonló dolgokról, de most még egyszer leírnám, hogy bementem szinte minden magyar játéküzletbe, és mindenhol azt mondták még úgy kb. két évvel ezelőtt, hogy abban az évben, nyáron tutibisztosan jön a GTAV. Szóval ennyit arról, amit a boltokban mondanak, csak reklámozzák magukat és kihasználják, hogy a GTAV nagy cím és a legtöbb készülő játékhoz képest keveset tudunk róla. Ettől függetlenül ez a pontozós dolog lehet valóságos is, hisz ennek alapjai már a TBOGT-ban is megvoltak, hogy a küldetések különböző módokon történő megoldását %-ban értékelte a rendszer. De szerintem az is hót ziher, hogy ezt a Konzolvilág.hu is csak kikövetkezteti, nem tudnak semmivel sem többet, mint mi, mert ahogy mondtam, csak hypeolják magukat a jóslataikkal, aztán vagy bejön, vagy (ahogyan a 2011 nyári megjelenés esetében) nem jön be.

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 04. 18. 05:42

dani.szentgali írta:Ettől függetlenül ez a pontozós dolog lehet valóságos is, hisz ennek alapjai már a TBOGT-ban is megvoltak, hogy a küldetések különböző módokon történő megoldását %-ban értékelte a rendszer.
Hát én remélem hogy ezt elfelejtik :D A TBOGT-ben sem tartottam valami hasznos funkciónak. Persze, nem rossz, hogy volt, mert miért ne.. Legalább látod hogy hány %-ra csináltad meg a küldit, de hogy ezekhez még trófeákat is kötöttek... Hát nem fogok azért rostokolni, hogy ne mehessek neki küldetés közben semminek, és nem adhatok egy lábi/hasi stb lövést.. Szóval van ebbe a %-os küldibe jó dolog, de pl ez a headshoot-os dolog elég relatív. Most ez miért kritérium pl? Attól nem hal meg ha hasbalövöm? Nagyon összehozták. Ilyet nem akarok látni az V-ben.. :D Mert akkor ott is csak egy szenvedés lesz az egész.

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 04. 18. 05:48

Srácok valaki letudná nekem fordítani, mert a R* a napokban nem adott semmilyen hírt a 3 főhősről sem és a térképről sem.
http://www.youtube.com/watch?v=NHEf4OL4hXc

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 04. 18. 14:45

Dave írta:Srácok valaki letudná nekem fordítani, mert a R* a napokban nem adott semmilyen hírt a 3 főhősről sem és a térképről sem.
http://www.youtube.com/watch?v=NHEf4OL4hXc
Szerintem ez csak egy fan made videó, amit ahogy elnézem egy arcade versenyautós játékból hoztak össze, mert abban is van ilyen térváltós dolog, és itt is úgy működik, mint ahogyan az újságírók szerint a GTAV demóban is működött. Fölösleges lefordítani, mert semmi fontos nincsen benne, csak spekuláció, bár be kell ismerni, egész jó játékot talált a srác a videóhoz, mert én is pont ilyennek képzeltem el a karakterváltós dolgot a GI-ben leírtak alapján. :)

Szerk.: Jobban meghallgatva+nézve ez a Midnight Clubból van, ez is R* játék, szóval nagyon valószínű, hogy tényleg átrakják az MC-ből ezt a zoomolós dolgot a karakterváltáshoz a GTAV-ben. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dani.szentgali 2013. 04. 18. 14:49-kor.

Lezárt