Várj, milyen szintű küldetésekre küldted el őket? Ha túl kicsi a %, akkor nyilván meghalnak/megsebesülnek, de ha pl: 90 vagy 100%, akkor sikerülni fog, olyanokra küldd el őket, ahol 100% vagy 90-en van .scoobydooesben10fan írta:Elküldtem őket harcolni (háromszor is) a térképen, de még mindig nem tudom fejleszteni őket mert 0 skill pointjuk van .
a 3ra gondolokKiscserko írta:Idővel, ha a háztetőket kutatod. Nem tudom, melyik játékra gondolsz, a II-ben és a BH-ban nagyon gyakori, míg a Rev-ben alig találkozni velük.
Már hogyne lennének. El kell kapni egyet, hogy meglegyen a 100%Kiscserko írta:A III-ban nincsenek futárok.
De bekapcsoltam újra ! és újból azt rakta be ,hogy Desmond-al odamegyünk ahhoz az izéhez ,és beszélgetnek meg érinti és meghal, aztán credit ennyi nem tom mosst mit csináljak ful ideg vagyok ! hogy lehet nem tok továb játszani !Kiscserko írta:Először is, ezt iszonyatos gyorsan SPOILER-ezni kell!!! Ha végigvárod a creditet, megkapod a választ a kérdésedre, vagy csak kapcsold be újra.
És máskor a játékok végét csakis SPOILER alatt rakd ki!!!
Szerk.: Oh, eltűnt.
KösziKiscserko írta:Egyszerűen nézd végig a creditet. Hosszú lesz, ez igaz. Ez után, ha újra belépsz a mentésbe, máris Connorral vagy.