Biztos nem lesz annyi rablásos küldetés, hogy a játéknak több mint a fele abból álljon, hiszen én az eddigi információkat úgy értelmezem, hogy a nagy rablásos küldetésekben lesz az, hogy a három karakter egyszerre fog rabolni, és mindhármat irányítani kell majd egy rablásos küldetés alatt. Azt is írták, hogy lesznek külön-külön küldetések, szóval szerintem nem unnánk meg akkor sem a rablásos küldetéseket, ha a játék felét az tenné ki, csak a R* jó sorba rendezze őket, hogy egyik küldetésfajta se nyomja el a másikat. Talán a rablós mellékküldetések is visszajönnek, sőt. Szinte biztos.Cseszneki írta:A GIs cikkben benne volt, hogy sok rablásos küldetés lesz. Remélem nem az lesz, hogy a sztorinak a fele rablásból áll. Lehetnének akkor már ilyen rablós mellékküldetések
Legyen is így! A rablós mellékküldetésekből meg legyen sok és visszahozhatnák a SAból a betöréseket isdani.szentgali írta:Biztos nem lesz annyi rablásos küldetés, hogy a játéknak több mint a fele abból álljon, hiszen én az eddigi információkat úgy értelmezem, hogy a nagy rablásos küldetésekben lesz az, hogy a három karakter egyszerre fog rabolni, és mindhármat irányítani kell majd egy rablásos küldetés alatt. Azt is írták, hogy lesznek külön-külön küldetések, szóval szerintem nem unnánk meg akkor sem a rablásos küldetéseket, ha a játék felét az tenné ki, csak a R* jó sorba rendezze őket, hogy egyik küldetésfajta se nyomja el a másikat. Talán a rablós mellékküldetések is visszajönnek, sőt. Szinte biztos.
A SA-hoz hasonló rablós mellékküldetések visszatérésére elég nagy esélyt látok. Főleg, hogy ez a játék ugyebár a dollármilliókról és a gazdagságról szól, szóval szerintem rengeteg módja lesz főküldetéseken kívül is a pénzszerzésnek, sok rablós, betörős, autólopós mellékküldetésre számítok.Cseszneki írta:Legyen is így! A rablós mellékküldetésekből meg legyen sok és visszahozhatnák a SAból a betöréseket isdani.szentgali írta:Biztos nem lesz annyi rablásos küldetés, hogy a játéknak több mint a fele abból álljon, hiszen én az eddigi információkat úgy értelmezem, hogy a nagy rablásos küldetésekben lesz az, hogy a három karakter egyszerre fog rabolni, és mindhármat irányítani kell majd egy rablásos küldetés alatt. Azt is írták, hogy lesznek külön-külön küldetések, szóval szerintem nem unnánk meg akkor sem a rablásos küldetéseket, ha a játék felét az tenné ki, csak a R* jó sorba rendezze őket, hogy egyik küldetésfajta se nyomja el a másikat. Talán a rablós mellékküldetések is visszajönnek, sőt. Szinte biztos.
és akkor azt a sok pénzt amit összeloptunk és raboltunk el is lehessen majd költeni. Ne csak annyi legyen, mint a IVben. A kaja, fegyver és a pár ruhánál jóval több minden kellenedani.szentgali írta:A SA-hoz hasonló rablós mellékküldetések visszatérésére elég nagy esélyt látok. Főleg, hogy ez a játék ugyebár a dollármilliókról és a gazdagságról szól, szóval szerintem rengeteg módja lesz főküldetéseken kívül is a pénzszerzésnek, sok rablós, betörős, autólopós mellékküldetésre számítok.Cseszneki írta:Legyen is így! A rablós mellékküldetésekből meg legyen sok és visszahozhatnák a SAból a betöréseket isdani.szentgali írta:Biztos nem lesz annyi rablásos küldetés, hogy a játéknak több mint a fele abból álljon, hiszen én az eddigi információkat úgy értelmezem, hogy a nagy rablásos küldetésekben lesz az, hogy a három karakter egyszerre fog rabolni, és mindhármat irányítani kell majd egy rablásos küldetés alatt. Azt is írták, hogy lesznek külön-külön küldetések, szóval szerintem nem unnánk meg akkor sem a rablásos küldetéseket, ha a játék felét az tenné ki, csak a R* jó sorba rendezze őket, hogy egyik küldetésfajta se nyomja el a másikat. Talán a rablós mellékküldetések is visszajönnek, sőt. Szinte biztos.
Tudom én csak poénkodokdani.szentgali írta:Cseszneki: Nem a te hibád, hogy Rockstar69 nem tudja kulturáltan kifejteni a nemtetszését.
Legyen csak benne. Minél több a mellékküldetés annál jobbDave írta:Visszatérve a témához nekem nem tetszett a házrablós küldetés, de ha akarják akkor visszatérhet én nem lezsek tőle szomorú!
Egyetértek. Attól, hogy azt mondták, inkább jobb kevés jó, mint sok rossz, azért ne érjék csak be 5 darabbal.Cseszneki írta:Legyen csak benne. Minél több a mellékküldetés annál jobbDave írta:Visszatérve a témához nekem nem tetszett a házrablós küldetés, de ha akarják akkor visszatérhet én nem lezsek tőle szomorú!