Szerintem se fognak kitalálni sok új bandát, a régi SA-s bandákkal viszont szerintem sokat fogunk találkozni (talán csak a Ballas-szal nem, mert ugye CJ-jék kinyírták őket, de lehet, azóta újraszervezték a bandát).
Kiscserko írta:Egyre valószínűbb a fejleszthető fegyverek léte, most már lámpa van a shotgunon.
2:22-nél plakáton Franklin házában= "We run Los Santos" Bandázos utalás, amikor még el kellett foglalni CJ-vel LS-t?
Igen, most már tényleg nagy sansz van arra, hogy fejleszthetjük a fegyverünket, a taktikai lámpát én is láttam a shotgunon.
Talán lehet, sőt, Franklin legújabb trailerét nézve szinte már biztos is vagyok abban, hogy az a plakát a SA-ra utal, elvégre a SA is egy híres játék, eddig is sejthettük, hogy sok utalás lesz rá, de Frankline gettós trailere után már szinte biztos lesz csomó gengszteres falfirka.
Nekem az a furcsa gondolat jutott eszembe, hogy a Franklines videóban látott, nagyon Groove Strees Family-re hajazó gengszterek fognak majd néhány szót szólni CJ-ről, meg talán az új bandafőnökkel is találkozhatunk. Érdekes lesz.