A többi jelenetnél skrupulózus figyelemmel vizsgálgattam ezt a problémát, de nem voltak olyan nagy ismétlődések. Tehát nem láttam túl sok ugyanolyan kocsit. Amúgy a Franklin trailer fénypontja szerintem a vörös Ruiner.
Igen, most már tényleg nagy sansz van arra, hogy fejleszthetjük a fegyverünket, a taktikai lámpát én is láttam a shotgunon.Kiscserko írta:Egyre valószínűbb a fejleszthető fegyverek léte, most már lámpa van a shotgunon.
2:22-nél plakáton Franklin házában= "We run Los Santos" Bandázos utalás, amikor még el kellett foglalni CJ-vel LS-t?
Igen, elsősorban én is járókelőknél, az utcákon mászkáló bandatagoknál gondoltam, hogy beszélgetnek majd CJ-ről és a banda "nagy győzelmeiről és uralkodásáról". Hát, én nem nagyon hiszem, hogy Frankline lenne az új bandavezér, max csak úgy, hogy az elején még csak bandatag és a játék vége felé meghalna a bandavezér, és Frankline venné át a helyét. Elvégre ha egy egész banda lenne Frankline mögött már alapból, akkor nem hinném, hogy sok szüksége lenne a rablásoknál Trevorra meg Michaelre. Az viszont, hogy a játék végén feloszlatja a bandát, az talán lehetséges.Kiscserko írta:Vagy az új bandafőnököt irányíthatjuk... Akiből azt is kinézem, hogy a játék végén feloszlatja a bandát. Szerintem az a Groove Street family, de nem hiszem, hogy beszélnek majd cutsceneben CJ-ről, járókelőnél valószínűbb.
Igen, valami ilyesmi jár nekem is a fejemben!realostew írta:Most úgy irigylem a tesztereket, hogy már ebben a nagyon jól kidolgozott városban randalírozhatnak
De hogy került ide a The Lost MC? Lehet visszatérő karakterek?Kiscserko írta:dani.szentgali=Egyetértek, ezt a hasonlóságot már feljebb én is megemlítettem.
A The Lost MC Los Santos helyén lövöldözik Trevor, 3:19-nél állítsátok le!