Hessa írta:Rockstar69 írta:Hessa írta:Csak nekem mutatja a videó tetején a címet úgy, hogy a végén az "anal..." szó olvasható?
XD
Te beteg vagy! XD
Köszönöm! XD XD
Hessa, hát csalódtam is volna benned, ha ezt nem említed meg! XD
"anal..." XD
realostew írta:Kétlem, hogy túl nagy szándékosság van benne. Ugyebár a történetírók már előre megírták a történetet, sőt gondolom jóval előbb minthogy a játékot magát elkezdték volna megalkotni, de annál mindenképp előbb minthogy a trailert elkezdték volna készíteni, ezzel együtt a karakterek is jóval hamarabb papírra vetődtek.
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a zenéért felelős munkatársak poénosnak/jó ötletnek tartották ezt a kis párhuzamot belerakni a trailerbe.
Igen, igazából szerintem is, sőt, azt is el tudom képzelni, hogy teljesen véletlenül csinálták, talán ők is meglepődtek, amikor meglátták, hogy a számban a csávónak ugyanaz a keresztneve, mint Franklin haverjának!
Amúgy lehet, hogy már a trailer elkészítése előtt megvolt Lamar karaktere, sőt, szinte biztos, de Kendrick Lamar már jóval a forgatókönyv megírása előtt rappelt (és létezett), így azért az sincs teljesen kizárva, hogy szándékos a névrokonság és a hasonlóság.