Kiscserko írta:Nem is tudom, hogy kezdjem... Kaptunk egy csomó infót, ami jó... Talán túl sokat kaptunk, ezt simán be lehetett volna osztani hosszabb időre, de mindegy, nem panaszkodom, jó érzés volt infókat kapni. Kaptunk egy halom NAGYON jó hírt, amik nagyon jól hangzottak(pl: területet víz veszi körül+mérete, 5*annyi NPC, mint a GTAIV-ben, tetkók, ingatlanok, ruhák, képességek fejlesztése, fejleszthető fegyverek és járművek, stb.) De az ember mégis azt jegyzi meg, ami rossz hír, s sajnos abból is kaptunk bőven.
Gyakorlatilag MINDENT, amit utáltam a RDRedemption-ban, azt ide berakták. Erőset üt és lő Trevor, nem bánom, ha a képesség bekapcsolásakor nem kap lángra az ökle, hanem maradnak realitásnál, csak erős lesz, nem bánom. Franklin lassítja az időt vezetés közben, nem örülök neki, nem látom értelmét, csak veszít a realitásából a játék, de elfogadom. Végül is, ha az ember nagyon akarja, talán lehetséges, hogy hasznos is lehet. Michael lövés közben lassítja az időt? Mi a ****?! Max Payne-ben szerettem, az a játék erről szólt. Attól, hogy egy játékban sikeres volt, nem kell az összes többibe is belerakni! Red Dead Redemptionban nem szerettem, de azt mondom, az előző részben is volt, legendák szólnak a Vadnyugat cowboyairól, akik "gyorsabbak, mint az árnyékuk", így aztán elfogadtam, bár vonakodva. De MIÉRT kellett telerakni ilyen sz*rral a GTA-t?! Ez Saints Row-ba való. Az azért "jó", mert elszállt, s köze sincs a valósághoz. A GTA azért JÓ, mert REÁLIS. Ezt sok időbe telik majd, mire megszokom. Meg fogom szokni, és meg fogom venni, s igenis ÉLVEZNI fogom, de JOBB lenne nélküle. De lépjünk tovább, a következőre, amit nem szerettem a Red Dead Redemptionban.
Töltődik az életed. MIÉRT?! Kikészülök ettől! Muszáj minden játékukat ilyen sz*rrá tenni?! Oké, oké, csak maximum a feléig töltődik az életed, de akkor is, miért kellett ezt berakni?! Ez is csak arra jó, mint a küldetések leegyszerűsítése. Hogy hiába van kinn a 18+, az összes dedós könnyűszerrel végig tudja vinni. Tegnap, amikor meghallottam a Bullet Time-ot, arra gondoltam, a végén még jönnek azzal a sz*rsággal is, hogy töltődik az életem. Aztán lehülyéztem magam, hiszen gondoltam, miért is csesznék így el? És elcseszték! Ez az, amit nem fogok tudni feldolgozni. Miért kell ilyenekkel elszarni a jó öreg GTA-t?! Jól van, lépjünk tovább a következőre.
Az utolsó, amit nem szerettem a Red Dead Redemptionban. Tényleg, ez a három dolog ÖSSZESEN, ami nem tetszett abban a játékban, s sikerült beilleszteniük a GTA-ba is! GRATULA! Szóval a harmadik dolog, a kör alakú fegyverválasztó. Jól van, ez nem egy nagy baj, csak szerintem jobb lenne másképp. Először is, így kevesebb fajta fegyver lehet nálad egyszerre. Vagy, ha több fegyver lehet, akkor ott kell kiválasztgatni a nyilakkal, hogy most puska, vagy sniper kell nekem, ami eléggé megakasztja a játékot, nehézkes, s mire kiválasztom, le is lőnek. De mindegy, hisz VISSZATÖLTŐDIK az életem, nem igaz? A következő, az előző GTA-kban a fegyverválasztáskor csak egy ikon lecserélésével zavart meg téged a játék, s hogy elővette a fegyvert a csávó egy animáció keretén belül, itt beugrik egy hatalmas menü, ami teljesen megakasztja a játék gördülékenységét. És az utolsó érvem, hogy a harc hevében egyfolytában bénázni kell azzal a sz*r körrel, mert a stick-el 90%, hogy elsőre nem fogod tudni azt a fegyvert kiválasztani, amit akartál.
Eddig az összes bajom a GTAV-el= Franklin gettóstílusa(bár reménykedtem, hogy komolyan ki akar törni), újra töltődő élet, idő lassítás, fegyverkerék. Ezeknek nagy részét az utóbbi 24h-ban tudtam meg, és ezek eléggé alapvető dolgok. Ha ezek nem lennének, ez lenne a tökéletes játék. De ilyen sose lesz, hiába hittem, hogy lesz. A gettó stílust bár az SA-ban utáltam, lehet, itt megszeretem. A többi hülyeség megszeretésében még csak nem is bízok.
Jó játék lesz a GTAV, de jobb lenne a fentiek nélkül...
Erre csak annyit tudok mondani hogy teljesen egyet értünk, bár engem ezek a dolgok az RDR-ben nem zavartak, de attól még nem a GTA-ba való. Amúgy nem biztos, hogy meg kell szoknod, mert ezek a dolgok amiket leírtál rengeteg embernek nem tetszettek, úgyhogy lehet végül nem lesznek benne. (NAGYON REMÉLEM)