Ha jól emlékszem akkor a single player-ben nem lesz kooperatív mód de a multiban igenrealostew írta:Nekem ma ugrott be a dolog, hogy ugye 3 karakterünk lesz, lehet, hogy először a szériában lesz majd valami jó coop módunk is? Lehet régebben volt róla cikk/hír, ez esetben lemaradtam róla, ne nézzetek hülyének
Lehetne már az a 3 nap. Én azthittem ilyen marad majd,de örülök hogy máshogy néz majd kiVisali írta:Ha jól emlékszem, három hónappal a megjelenés előtt szoktak elindulni a végleges hivatalos oldalak.
Igen, ez jó lenne... Egyikünk lenne Trevor, másik Franklin, a harmadik meg Michael, és így játszanánk végig a sztorit. Ha csak ketten vagyunk, a harmadikat irányítaná a gép.realostew írta:Nekem ma ugrott be a dolog, hogy ugye 3 karakterünk lesz, lehet, hogy először a szériában lesz majd valami jó coop módunk is? Lehet régebben volt róla cikk/hír, ez esetben lemaradtam róla, ne nézzetek hülyének
Esélytelennek tartom, hogy a fősztorit lehessen coopban játszanirealostew írta:Nekem ma ugrott be a dolog, hogy ugye 3 karakterünk lesz, lehet, hogy először a szériában lesz majd valami jó coop módunk is? Lehet régebben volt róla cikk/hír, ez esetben lemaradtam róla, ne nézzetek hülyének
Sajnos már korábban megerősítették, hogy a játék nem fog online co-opot tartalmazni, offline osztott képernyőset meg pláne nem, szóval ez a co-op nagyon úgy néz ki, hogy a SA sajátossága marad a sorozatban egy darabig. De mivel össze-vissza beszélnek a magazinok és egyik cikk több dologban hazudtolja meg a pár hónappal előttit, mint a másik, ezért még talán a co-op-ra is esélyt látok, elvégre ha már egy rakat főszereplő van, akkor a kettős játék is visszatérhetne. Bár szerintem ez nem fog megtörténni, de kitudja, ha háromhavonta megváltozik szinte minden tény a játékról, akkor még ez is megeshet.JellemesMartin írta:Igen, ez jó lenne... Egyikünk lenne Trevor, másik Franklin, a harmadik meg Michael, és így játszanánk végig a sztorit. Ha csak ketten vagyunk, a harmadikat irányítaná a gép.realostew írta:Nekem ma ugrott be a dolog, hogy ugye 3 karakterünk lesz, lehet, hogy először a szériában lesz majd valami jó coop módunk is? Lehet régebben volt róla cikk/hír, ez esetben lemaradtam róla, ne nézzetek hülyének
Az offline co-op-ot én is nagyon szeretném, persze csak osztott képernyőn, nem úgy, mint anno volt a SA-ban. Ott elég idegesítő volt az offline többesjáték, a két (sima xboxon négy) játékosnak folyton együtt kellett lenniük, nem szállhattak külön járművekbe, és az eszeveszett lövöldözésen kívül mást nem nagyon csinálhattak. Persze az sem volt rossz, de az osztott képernyő mindenképp jobb megoldás lenne, mert akkor a játékosok bármerre elmehetnének, nem függnének annyira egymástól.Kiscserko írta:Megerősítették, hogy lesz co-op multiplayer, azaz online co-op, de nem sztorivonal, hanem GTAIV-es Noose küldetés meg "Bomb da Base II" szerűek lesznek. Eddig úgy volt, hogy offline co-op nem lesz, de remélem ezt a tömeg akarata miatt megváltoztatják, vagy legalább DLC-ként legyen elérhető.