Cseszneki írta:Kiscserko írta:25 órás sztorit, de ez 100%, hogy több lesz első végigjátszásra egy átlagos embernek.
A 25 óra még így is kevés
Luszie írta:realostew írta:
Én pont fordítva, először sztorizok, az nagyon érdekel.
Dettó. Én mindig csak 3-4 kijátszás után fókuszálok pl a mellékküldetésekre meg a 100% teljesítésére. Addig csak küldizek meg "lazulok" 1-2 dologgal.
Akkor csak én vagyok egyedül aki egyszerre csinál mindent?
Úgy látszik, eddig egyedül vagy, mert én Dave komához hasonlóan az óriási terület felfedezésébe fogok belevágni legelőször és csak aztán sztorizok, mint mindig.

Kiismerem a járműirányítást, vezetek repülőt, helikoptert, hajót, autót, motort, quadot, bringázok is majd kicsit, búvárkodok, vezetem azt a furcsa tengeralattjárót, kipróbálom a különböző tevékenységeket/minijátékokat, vadászok egy kicsit az erdőben, bulizok a nagyvárosban, bandaháborúzok Franklinnel meg a bandájával a rivális bandák ellen, őrjöngök egy sort Trevorral a vidéken, valamint kiélvezem Michael gazdagságát méregdrága sportkocsik vezetésével és majd akkor, ha mindezt és még kitudja milyen lehetőségeket mind kipróbáltam és a hatalmas területet felfedeztem, akkor vágok bele majd a sztoriba.

Hiába, nálam a GTA-nál mindig a nyitott világ felfedezése, kiismerése lesz az első.