Semmi nem utalt arra, hogy más helyen lesz, szóval felesleges volt megkérdezned. De azért "köszi"!cj8900 írta:Na szoval a facebook on megkerdeztem a prime gaming től hogy hol lesz a hud.azt mondtak hogy ok ott voltak a demont és ők a bal alsó sarokban lattak a hudot szoval ugy lesz mint eddig.
huu de várom.nem is olyan sok ,mindjárt nyár,az meg gyorsan megy ÉV játékaMike1 írta:Már csak 4 hónap srácok !! emlékszetek még decemberben találgattunk !! hogy mik lesznek !! és már csak 4 hónap hát, ennél jobb már nem is lehetne , kaptunk egy csomó infót a játékkal kapcsolatban !! és nemsokára már nyomjuk vele !! szerintem ezt a játékot kb 1-2 évig nem fogja söpörni semmi !!
Dee meg venném!Dave írta:Mindig az a busz.
Ha nem lenne busz meg se vennéd.
Sok hülye, nem tudom miért jó FAKE infót terjeszteni? ennél már csak az a jobb, hogy a youtube teli van GTA 5 gameplay-el.(FAKE, nehogy valaki véletlenül elhiggye)Rockstar69 írta:Dee meg venném!Dave írta:Mindig az a busz.
Ha nem lenne busz meg se vennéd.
Ez az oldal nagyon komoly!! A GTA IV-ről is annyi hülyeséget írnak! http://gtagames.hu/gta4/egyeb/pay-n-spray Még másolás védelmet is tett a szaros oldalára! XD Pedig kiakarna onnan másolni!?
Szerintem megmarad pár klasszikus GTA küldetés is, kár lenne kihagyni azokat.Rockstar69 írta:Szerintem Én csinálom a küldetéseket, aztán majd délután vagy este elindulok buszt keresni. Ha megtaláltam meg elindulok vele vidékre. Amúgy megmaradnak a hagyományos, GTA-s küldetések, vagy mindig csak rabolni kell?
igazad van én se lattam majus 16 ra valamilyen eseményt ez a gamepod egy kamuzsák GTAPlace.hu a legjobb! meg a rockstar games!Visali írta:Amit valószínűleg erről az oldalról szedtek, mert én utánakerestem a neten, és semmilyen Take-Twohoz kötődő eseményt nem találtam május 16-án.
Biztos nem csak rablásokból fog állni a játék, attól még, hogy ez a rész a rablásokra meg a pénzre fókuszál, attól még biztos lesznek "klasszikus" GTA küldetések, mint pl. a "menj el A-ból B-be, lövöldözz kicsit majd lógj meg a zsaruk elől és küldetés teljesítve" küldetések, monoton is lenne a játék, ha mindig csak rabolgatni kéne, meg amúgy a nagy rablások számából ítélve szerintem valami ilyesmi rendre számíthatunk a sztoris küldetések terén: lesznek a toturial küldetések, aztán jön az első rablás a 6 közül, az is inkább kicsit toturial szerű lesz szerintem, majd utána külön küldetések lesznek a karakterekkel (mondjuk fejenként 3 küldetés), ami azt jelenti, hogy 9 küldetés múlva megint jön egy rablás, majd utána megint a fejenkénti 3 egyszemélyes küldetés és így tovább, egészen a 6., az utolsó nagy rablásig.Kiscserko írta:Szerintem megmarad pár klasszikus GTA küldetés is, kár lenne kihagyni azokat.Rockstar69 írta:Szerintem Én csinálom a küldetéseket, aztán majd délután vagy este elindulok buszt keresni. Ha megtaláltam meg elindulok vele vidékre. Amúgy megmaradnak a hagyományos, GTA-s küldetések, vagy mindig csak rabolni kell?