Stan98 írta:Ha már így a zenékről beszélünk,akkor én elvárnám a Rockstartól,hogy legalább ha lesz egy rap dalokat nyomató állomás,akkor legyen rajta Eminem nóta.......mégis csak a világ egyik legsikeresebb előadója,megilletné hogy legalább 1 száma (pl Without me) szóljon a GTA V rádiójában...
Én is szeretem Eminemet és szerintem is megilletné, hogy bekerüljön egy nótája, de nem hiszem, hogy bekerül tőle bármilyen szám. Bár jó lenne, de mivel Franklin néger, és a környezetében (bandájában, barátai körében) is inkább csak négerek vannak (persze a másik két főhőst kivéve), ezért szerintem inkább számíthatunk néger rapperek számaira, meg amúgy is, eddig egy R* játékban sem volt benne Eminem egyik száma sem, pedig a GTAIV elkészülése előtt azért már volt hírneve, nem is kicsi, de mégsem rakták bele egyik zenéjét se a GTAIV-be. Talán majd most bekerül, én örülnék neki, de mint korábban írtam, szerintem rapperek közül rengeteg westside-os lesz majd, mint pl. Ice Cube, de mások is bekerülhetnek, remélem minél több, igazán jó rapper és rapszám lesz benne a játékban.