paradicsoma13 írta:A sztorira viszont nagyon kíváncsi vagyok mert nagyon bejön eddig.
Őszintén... te mit is tudsz eddig a sztoriról?
Hát szinte semennyit. Azt tudjuk hogy lesznek benne rablások, cápák meg ilyesmik, aztán ennyi. De hogy konkrétan mi hogy lesz..
realostew írta:Tuti, hogy várós, de azért remélem, hogy lesz valami tartalmi része is a sztorinak, mint a IV-ben (ott nagyon eltalálták szerintem), nem pedig csak a rablásokról fog szólni.
Egyetértek. A IV sztorija nagyon jó volt, szerintem messze a legjobb.
paradicsoma13 írta:
Lehet belekeverik a maffiát is. Bár nem tudom mert pl a GTA 4-nél se képzeltem volna el azt, hogy a játék közepe a drogról és a gyémántokról szól majd. De nem is baj ha lesz meglepetés, lehet majd megölik Jimmy-t Mint a IV-ben Roman-t
Biztos. A maffia mindig is fontos szerepet játszott a GTA-kban. (lásd: GTA III, SA, GTA IV) a drogról ugyanez mondható el. Szerintem egy rész sem zajlott le "drogmentesen". Az alvilági élet két fontos "velejárója": A maffia és a drog. Tekintve, hogy a GTA sosem tündérmese, így most is viszontlátjuk majd őket, ebben biztos vagyok.
Végül: Romant nem volt kötelező megölni. Akár Kate-t is "megölethetted". Szóval ő nem 100%, hogy meghal a story végére, csak ha te úgy döntesz..