tőle a kedvencem! :Ragnar írta:Köszi a válaszokat.
akik valószínű:Eazy,2Pac,Cube,Dre,Snoop,MC Ren,Mack 10,Nate Dogg,Warren-G,Game,Cypress,Kendrick Lamar,Jay Rock,Dogg Pound,Coolio,MC Eiht,N.W.A. meg pár új.ezeket várom nem ilyen lil wayne " nagyon egy kamu,studiógengszter zenét csinál.Stan98 írta:dani.szentgali: Hát igen én is pont ugyanígy gondolkodok,mint te Hát ha Eminemtől nem fognak számokat berakni,hanem néger rapparektől,akkor örülnék ha Eminem társai/barátai közül lenne pár. Például Lil Wayne,50 Cent, 2pac,T.I vagy a San Andreasban szereplő Eazy-e-től. (Eazy-e-ről mintázták Rydert és szinte pontosan ugyanúgy néz ki.) Ha Eazy-e-től lenne pár szám,nem lepődnék meg,hisz már a SA-ban is "szerepelt"
Nem, az IVben is volt olyan néha hogy eltűntKiscserko írta:A IV-ben mindig, ha olyan helyre parkoltál, hogy útban volt, csak arrébb leparkolta a kocsidat, csak körbe kellett nézni. A régebbi részekben valóban idegesítő volt.
Olyan nálam is volt, hogy arrébb rakta, de sokszor el is tüntette. Emlékszek, hogy amikor megkaptam Floriantól az Infernus elkezdtem egy küldetést és a videó után eltűnt a kocsiKiscserko írta:Én ilyet nem tapasztaltam, mindig megtaláltam a környéken...
Az ilyeneket remélem eltüntetik a Vbőlparadicsoma13 írta:Nekem olyan volt hogy a TBOGT-ben csináltam a Drug Wars missziókat és pár utcával volt leparkolva a küldetés felvételétől a raktár és útba esett a hely ahol volt a kocsi és ott volt, leraktam Armando-t és Henriqe-t majd visszamegyek és nincs ott a kocsi