Elfelejtettem nektek válaszolni, bocsi!
Kiscserko írta:A lövöldözésnél
Egyfolytában szétlőttek. Mikor azt hittem, végre vége, jöttek még húszan. Már rögtön a szalagnál, az első jelenetben lelőttek, mert arra figyeltem, hogy milyen király a zene
Aztán meg ahol ott a váróteremben, vagy hol kellett lövöldözni, és több "választófalon" átjönni, ott egyszerűen túl sokan voltak. Meg a hangárban is egy ideig megakadtam. Annak a pályának csak a legvégét tudtam elsőre megcsinálni, a gránátvetőset.
Nekem annak csak az eleje volt nehéz, mikor beérkezünk ott a futószalagon, old-schholba már inkább leugrottam róla egyből.
realostew írta:
Segítsetek! IV DLC-k, vagy RDR GOTY? (Idővel mindkettő, de először szerintetek melyiket érdemes beszerezni? Aztán majd később az L.A. Norie )
Én is a GOTY-t ajánlom! A két DLC nem nyújt annyira újat a GTA IV-hez képest, mintha megvennéd az RDR-t. Mármint úgy értem, hogy az RDR egy teljesen más játék a DLC-k meg szinte csak új küldetések.
Nagyjából az lenne a lényeg, hogy ma aktiválni akartam a Special Edition-höz kapott Cemetery Mutiplayer Map-ot. Mikor leszedtem a kódról a matricát, feljött vele a papír is, úgyhogy az utolsó két szám olvashatatlanná vált.