MOB662 írta:ez a szemcsés kamera dolog váltásnál pozitív vagy negatív nektek?
Mint ahogy már kommentben is leírtam a hírek alá, szerintem ez a szemcsésedés itt most negatívumként fogható fel, mert úgy értelmezem, kb. úgy néz ki, mint amikor a TV-n egy rosszabb minőségű, hangyásabb csatornára vagy az AV-re kapcsolunk. De azt is írtam, hogy még van bőven idejük arra, hogy ezt és a többi magazinok által a demóban és általunk a screenshotokon látott grafikai gyengeségeket ha nem is sokkal, de valamivel szebben megoldják, hisz a GTAIV-nél is így volt anno.
Dave: Szerintem nem rossz képek, bár az tény, hogy csináltál sokkal jobbat is, de ez sem rossz, sőt! Nekem ezek is nagyon tetszenek!
Kemény, ahogyan a két kemény legény lő a minigunnal, egyik kedvenc fegyverem lesz a játékban.
Egyébként Franklin eléggé egy hullámvölgy, nem tudjuk eldönteni, mit akarhat, a gettózást vagy egy más életet és ahogy látom (főleg a mostani Trailer artworkjén, amin elég bizonytalan, szégyellős képet vág), ő sem tudja ezt eldönteni. Én arra tippelek, hogy a játék elején még bent lesz a bandában, de később, ahogy megismeri Trevort meg Michaelt, elég bátorságot fog szerezni ahhoz, hogy ténylegesen kitörjön, hisz lesz egy okos, dúsgazdag és egy kőkemény, bevállalós pszichopata haverja, akik mellett már nem lesz akkora szüksége a bandára. De majd meglátjuk, szerintem az tény, hogy ha csak egy kicsit ideig is, de Franklin benne lesz a bandában, bandázásokban, ahogyan azt a Trailerén is láthattuk.