NoxiousEnterprise írta:Lehetnének mesterlövészek a tornyokban, normálisan őrzött kapu, esetleg járőrök, akikre ha rálőnek, mind egy csoportban támadnak, meg hasonlóak.
Igen, de ha jól megnézed, ennek alapjai már a GTAIV-ben is megvoltak. Nem tudom, mennyit jártál szabad kóborlásban az Acter Industries Parkban, de ott is vannak felfegyverzett őrök a tornyokban. Bár az nem egy katonai bázis, hanem egy fegyház, szóval azért van kis különbség, de a lényeg, hogy az is eléggé be volt védve (bár annak ellenére, hogy szinte mindenhol rendőrök strázsáltak, nemegyszer előfordult, hogy a rabok elkezdték verni egymást és a zsaruk közül csak egy ment oda, de mindegy), szóval szerintem a GTAV-ben a bázis is hasonló lesz, csak kicsit nagyobb, nem rendőrök, hanem katonák lesznek benne és ha valami gáz van, akkor nem csak egy katona próbál rendet rakni, hanem szervezett akció keretén belül az összes.
Luszie: Ha a realitásra törekednek, akkor ha meg is marad a levegőből kilövés, nem az lesz az első reakciójuk, mihelyst a légtérbe kerültünk, hogy kilőnek. Mint írtam, először rádiókapcsolaton, majd kísérőgépekkel próbálnak majd elbánni velünk, persze ha minden kötél szakad, akkor jön a légvédelmi tarack, de ha a realitásra törekszik a R*, akkor nem a kilövés lesz az első.