NoxiousEnterprise írta:Még nem is hallottam erről a játékról amúgy... Miről szól egyáltalán? Mármint határoljuk így körül: Külsőnézetes, vagy felülnézetes? Stratégia vagy akció? Kötött történet, vagy szabad mozgástér? Meg hasonlóak... Valaki válaszolna rájuk?
Nem is láttam a posztodat, bocsi.
Kalandjáték. Ereklyéket, kincseneket kell benne keresgélni, és ilyen fejtegetős. Olyan mint régen volt az a sorozat, hogy Elveszett ereklyék fosztogatói, nem tudom nézted-e, de annál 5x izgibb..
Nekem az is nagyon tetszett. Ott is a Sidney-nek van egy társa, a Nigel.. Vannak pályák ill. bizonyos részek, ahol te is kapsz segítőt. Persze a story-ből kiderül hogy miért van az adott illető/illetők veled. A story is jó, a chapter-ok is izgalmasak. Max annyi negatívuma van a játéknak hogy nem túl sok chapterből áll egy rész.. de bizonyos részek elég nehezek tudnak lenni (oké, easy-n nem, de többi nehézségen igen, meg elsőre mindenképpen fejtőrést okoz akármelyik rész).. Szóval.. így a átlagos 25-28 chapterjével nem a leghosszabb játék. Vannak benne hosszabb és rövidebb chapter-ok is. van ami csak bejátszásból áll, de ez minden részben 1-2 van. A többiben azért sok mindent kell csinálni.
Am ha Xbox-os vagy, akkor tényleg azért nem ismered a játékot, mert PS3 exkluzív.
Kötött a történet, nincs sok szabad mozgástér, de ami szabad azt szépen fel lehet fedezni ,és sokszor fel is kell és szépen ki van dolgozva.. Mindenféle dolgokat kell benne csinálni. egyszer még mászni kell, a másik pillanatban már tűzharc közepén vagy, a harmadik pillanatban menekülsz, a negyedikben meg valamilyen rejtvényt fejtesz, hogy tovább tudj haladni
sokoldalú és izgalmas és ötletes pályák vannak benne. Nézz róla gameplay-t. Igaz, nem jön át annyira a feeling, de azért nem rossz.