Nehéz döntés volt, hogy hova írjak, mert több dolgot is kérdezni fogok, de nem akartam külön írni minden topicba egyet.
Szóval: 1. Ami miatt ide írok... MP3-ban ha nem chapter 1-től megyek, hanem new game-t kezdek, akkor a trófeáim és az eddig kigyűjtött golden gun-ok megmaradnak vagy teljesen elvész minden?
2. A GTA IV - BOGT-ban ugye küldetések után kapunk egy értékelést. Na... engem ez kiakaszt, hogy azokat lehet tudni előre, hogy mikor mire kell odafigyelni, hogy mindent kipipáljon a végén? Ha nem lett jó, akkor csak load game-el lehet újra kezdeni?
3. Végképp off ebben a topicban, de nem akarok új hozzászólást írni... Szóval AC II-ből van olyan kiadás amiben benne van a Brotherhood és a Revelations? Vagy csak külön lehet őket megvenni? Elég macerás lenne külön, meg annyira azért nem is érdekelt sosem a játék. (Másodlagos kérdés, aránylag megy az angol, de csak a AC III-nak van PS-re magyar felirata?)
4. A Red Dead Redemption-ről is akartam kérdezni, de mire eljutottam idáig, már elfelejtettem, hogy mit, úgyhogy azt majd a megfelelő helyen, ha eszembe jut
Köszi előre is a válaszokat