De hiába csinálom ,, nem tudok multiba játszani !!realostew írta:Indítsd el a játékot és asszem telefonon va negy olyan menüpont hogy multiplayer
Hát... botok. Egyik a Bing-től "Potyázik" itt a másik meg a Goggle-től szokott, úgy ahogy mondod.realostew írta: OFF Szerk.: Regisztrált felhasználók: Bing [Bot], Hessa, realostew <- ez a lent a kivan itt részlegen volt. Ki az a Bing [Bot] ? <- azóta google-t is láttam
Regisztrálva vagy Xbox LIVE-ra és Arany tagságod van? Mert ha nem, akkor nem is fogsz tudni multizni, szerintem azt írja ki neked, hogy nem vagy előfizetett Arany tag. Mást nem tudok elképzelni ha Xboxon játszol.Mike1 írta:De hiába csinálom ,, nem tudok multiba játszani !!realostew írta:Indítsd el a játékot és asszem telefonon va negy olyan menüpont hogy multiplayer
Arany tagságot bárhol tudsz venni (bármilyen játékboltban) és ártól függően vannak különböző fokozatai: van a 3 hónapos, az elég olcsó, asszem 3000 Ft-ból már simán kijön, van a 6 hónapos, az asszem olyan 5-6000 között van és van az 1 éves (12 hónapos), ami a legdrágább, de a leárazásoknak köszönhetően azt is megveheted kb olyan 8-9000 Ft-ért.Mike1 írta:Igen ,, és hogy lesz arany tagságom ?
mit kell vegyek !
hogy aranytagságom legyen ? és mennyibe lesz benne !
Szívesen! Ha bármi kérdésed van az Xbox360-nal és az Xbox LIVE-val kapcsolatban bármikor kérdezhetsz, csak ne a "Kérdések", hanem a "Konzol" OFF topikjába írd a kérdésed.Mike1 írta:Köszi igen tudtál, találtam és már meg is rendeltem !!
Nem vagy egyedül, velem is ez volt.dani.szentgali írta:Tegnap meg ma, egészen idáig csak nekem nem volt elérhető az oldal és csak nekem írta ki, hogy bannolva vagyok, aztán most, nagy meglepetésemre meg jó, vagy mással is előfordult?