Kiscserko írta:És a regenerálódó életre is lesz egy kikapcsolás gomb, mi? Dehogy lesz! És hiába mondjátok, hogy nektek jó volt a Red Dead Redemptionban az élettöltődés, szerintem eléggé elcseszte a játékélményt. Túl könnyű, teljesen irreális. Az meg, hogy vérfrissítés, ez pont nem egy olyan nagy újítás a játékiparban. Ez pont, hogy a "jól bevált", irreális COD-os dolgokat követi, és ezzel elmegy a COD irányába a játék. Bocs, de nekem egy olyan játék, amiben van regenerálódó élet, már nem nyújt akkora élményt. Én azóta nem játszok FPS háborús játékokkal, mióta az összes ezt a sz*r töltődő életet alkalmazza.
Nekem a regenerálódó élettel semmi bajom, és ez nem a játékiparban lesz nagy újítás, hanem a GTA-ban. Bár azzal egyetértek, hogy nem ezzel meg a speckó képességekkel kellett volna vért frissíteni. Az meg, ha egy mai háborús FPS-ben nem lenne regenerálódó az életed, az a multiban baromira nem lenne fair és elcseszné a játékélményt. Ha meg annyira utálod ezt a regenerálódó életet és egy nehéz játékra vágysz, ami ugyan tartalmazza ezt a regenerálódást, de még így is k*rva nehéz (számomra már frusztrálóan), akkor tégy egy próbát a Far Cry 3-mal, amiben az ellenfelek még a legkiválóbb rejtekhelyről is kiszúrnak aztán lőheted őket AK-val, semmit nem ér, ők viszont pikk-pakk kinyírnak.
Tetszenek az új képek, már amelyik új, a búváros/tengeralattjárós tetszik a legjobban, még mindig nagyon komoly az a tengeralattjáró. Kíváncsi vagyok, vajon megoldják-e azt az élethűség kedvéért, hogy a tengeralattjáró oxigéntartálya is kifogyjon egy bizonyos idő után és fel keljen vele jönni a felszínre levegőért.