A távolság meg összefügg a vezetéssel. Érted... Ha nem gáz a sok vezetés, akkor a távolság sem "nehézség" már.insanity06 írta:a nehézség a távolság...nem a vezetés!
Ezt a videót valóban már a hivatalos bejelentés előtt elkészítették, nincs semmi valóságalapja, valóban jól össze van rakva, de mivel abban az időszakban is létezett már, amikor még nem volt sok fogalmunk a GTAV-ről, ezért nyilvánvalóan fake.insanity06 írta:http://www.youtube.com/watch?v=csAPmL05SxA
Mit szóltok ehhez a videóhoz? a videó készítője szerinti "GTA V térképet" akarja bemutatni. Szerintem is eléggé kicsike az a térkép hogy az igazi legyen de a videó készítője annyira hihető érveket hoz fel hogy lehet benne valami. Bár bízom benne hogy nem ez lesz a hivatalos...az elrendezése kicsit érdekes
Ezt viszont még nem láttam és nekem tetszik! Ez legalább nem egy fake, hanem a képekről és videókból ismert helyszíneket használják fel egy kis spekulálásra. Ez tetszik, talán valami ilyesmi lesz a térkép, erre (vagyis valami ehhez nagyon hasonlóra) sokkal nagyobb esély van szerintem, mint a fentebbire.DOGG írta:100% hogy fake.
Még a GTA V bejelentése előtt is mutogatták ezt a térképet.
Se a moló nem látszik rajta se a LS-i csatorna rendszer,se golfpálya.
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=491242
A gtaforumson viszont probálkoznak a képek alapján a térképet megrajzolni.
Tehát talált egy videót. Ennek a videónak van egy készítője, akinek van egy GTA V térkép elmélete, és ezt mutatja be (Szerintem az aláhúzott résszel elárulta, hogy ez egy rajongói videó). Insanity06 szerint ez kicsi, de a videó készítője úgy érvel, hogy el tudja képzelni, hogy valami ilyesmi (ekkora) lesz.Mit szóltok ehhez a videóhoz? a videó készítője szerinti "GTA V térképet" akarja bemutatni. Szerintem is eléggé kicsike az a térkép hogy az igazi legyen de a videó készítője annyira hihető érveket hoz fel hogy lehet benne valami. Bár bízom benne hogy nem ez lesz a hivatalos...az elrendezése kicsit érdekes
Már bocs, de ennyi erővel a "videó készítője" a R* is lehetett volna akár. Így azért nem volt teljesen konkrét, hogy most komolyan gondolja ezt a videót, vagy hogy tisztában van-e azzal, hogy ez nem hivatalos.Visali írta:Rendben, akkor fordítok.
Tehát talált egy videót. Ennek a videónak van egy készítője, akinek van egy GTA V térkép elmélete, és ezt mutatja be (Szerintem ezzel elárulta, hogy ez egy rajongói videó). Insanity06 szerint ez kicsi, de a videó készítője úgy érvel, hogy el tudja képzelni, hogy valami ilyesmi (ekkora) lesz.Mit szóltok ehhez a videóhoz? a videó készítője szerinti "GTA V térképet" akarja bemutatni. Szerintem is eléggé kicsike az a térkép hogy az igazi legyen de a videó készítője annyira hihető érveket hoz fel hogy lehet benne valami. Bár bízom benne hogy nem ez lesz a hivatalos...az elrendezése kicsit érdekes
A vége valóban félreéthető, de én a "nem ez lesz a hivatalost" az előzőek után úgy értettem, hogy "nem ilyesmi lesz", mert nem tetszik neki.
Szerintem ez a "nekiestünk" ez azért kicsit erős. Mi csak logikus válaszokat adtunk neki a félreérthető és érthető kérdéseire, ahogyan azt totyak már fentebb megírta.Visali írta:Aláhúztam azt a két lényeges szót, ennél többet már tényleg nem tudok tenni.
De nem bánom, ebben legyen igazatok, de akkor is ott van még az előző két dolog, amiért nem kellett volna nekiesni.