insanity06 írta:...komolyan kezdem azt hinni hogy fogjátok más ember kommentjeiből a dolgokat azokat kiragadjátok és kiforgatjátok.
Ezt pont Te mondod? XD
Rockstar69 írta:Szerintem elég nagy vérfrissítés a három karakter. Semmi szükség nincs arra, hogy alapjaiban megváltoztassák a játékot, és elcsesszék azokat a dolgokat, amiktől GTA a GTA!
insanity06 írta:Valaki azt mondta hogy "elcsesszék azokat a dolgokat amiktől GTA a GTA"....
Te "idézted" úgy, mintha kijelentettem volna, hogy elcseszték a GTA V. Pont olyan vagy, mint a hülye újságírók, akik Blikk féle szennylapokat írják!
insanity06 írta:a R* szerintem mindenképp arra (is) akart rámenni hogy a lehető legnagyobb pályát csinálja meg...most képzeljétek el azt a hatalmas pályát rajta 1 karakterrel...túl nagy lenne...mire eljutnál a térkép valamelyik pontjáig már meguntad magad...így legalább át lehet váltani arra aki közelebb van hozzá
Akkor mi értelme van számodra a nagy játék térnek? Van taxi, azzal eljutsz bárhová. Neked inkább a Vice City való.
bodom26, kiscserko: Igaz jó ötlet, de szerintem felejtsétek el a vadászgéppel való puma vadászatot. Ha vadászgéppel repülsz, úgy se fog állatokat odagenerálni a játék.