Én is így tudtam. A digital content-nek sok értelme nincsen. A Dowloadable-ből viszont kiderül hogy ez egy letölthető tartalom, tehát valami mellékes dolog a játékhoz.dani.szentgali írta: Szerk.: amúgy nem Downloadable Content?
Igazad van csak hülyeségből írta oda a R*, nem baj, hogy pont a "mini kiegészítőknél" van...realostew írta:Szerintem a digital content koránt sem DLC... de mindjárt ráguglizok
Nem gondolom, hogy ezt az idevaló/illő/helyes viselkedés, sőt már majd nem moderálni való megnyilvánulás volt szerintem.bodom26 írta:Ilyen ínséges időkben, miért kell szoptni az embert?! Az xbox One, most meg ez! Lehet meg sem veszem a kibaszott játékot!
Elhúzzák az időt, hogy plusz dolgokat tegyenek a játékba, erre szétpakolják DLC-kbe. Rohadjanak meg ott, ahol vannak!
Annyi a baj ezzel a dologgal, hogy kapsz egy agyig megcsonkított játékot. Ha azt akarod, hogy teljes legyen a játékod meg kell venned az összes DLC-t és végén azon kapod magad, hogy 30 000 Ft-ot adtál ki a játékra, ami csak 15 000 Ft-ba került volna, ha mondjuk 5 évvel ezelőtt adják ki és nem ebbe a szar szemét mai világba (játékok terén értem). Ha meg nem veszed meg, jönnek a kellemes üzenetek, hogy bocs g*ci, de vedd meg ezt a DLC-t ha vezetni akarod xy járművet. Meg ne haragudj, de a csóró faszok nem játszhatnak ebben a játékban! Vedd meg a 3000 Ft.os DLC-t ha multizni akarsz ebben a módban. Vissza térsz a Single Player-be?realostew írta:Szerintem a digital content koránt sem DLC... de mindjárt ráguglizok
Szerk.:
"DLC" stands for downloadable content. It refers to downloadable add-ons to games like new maps or characters. "DLC" stands for downloadable content.
Szóval a digitalnak semmi köze a dlc-hez, azontúl, hogy végül is a digital-t is le kell tölteni egyértelműen, de szerintem az NEM DLC, max annyi, hogy lesznek megvásárolható tetkók pluszban meg srb, amit le is ír, és ahogy pl MaxPayne-ben is van.... Ez kicsit sem vesz vissza a játékélményből, csak ha valaki szán rá pénzt, akkor kicsit vel nagyobb választéka lesz külsőséges dolgokból. Nem tudom ezen miért kell felkapni ennyire a vizet... 300 FT-ért megvenni 3-4 tetkót nem nagy dolog ha ennyire érdekli az embert....
Teljesen egyetértek! Ezért szemétség ez az egész úgy, ahogy van!Rockstar69 írta:Annyi a baj ezzel a dologgal, hogy kapsz egy agyig megcsonkított játékot. Ha azt akarod, hogy teljes legyen a játékod meg kell venned az összes DLC-t és végén azon kapod magad, hogy 30 000 Ft-ot adtál ki a játékra, ami csak 15 000 Ft-ba került volna, ha mondjuk 5 évvel ezelőtt adják ki és nem ebbe a szar szemét mai világba (játékok terén értem). Ha meg nem veszed meg, jönnek a kellemes üzenetek, hogy bocs g*ci, de vedd meg ezt a DLC-t ha vezetni akarod xy járművet. Meg ne haragudj, de a csóró faszok nem játszhatnak ebben a játékban! Vedd meg a 3000 Ft.os DLC-t ha multizni akarsz ebben a módban. Vissza térsz a Single Player-be?realostew írta:Szerintem a digital content koránt sem DLC... de mindjárt ráguglizok
Szerk.:
"DLC" stands for downloadable content. It refers to downloadable add-ons to games like new maps or characters. "DLC" stands for downloadable content.
Szóval a digitalnak semmi köze a dlc-hez, azontúl, hogy végül is a digital-t is le kell tölteni egyértelműen, de szerintem az NEM DLC, max annyi, hogy lesznek megvásárolható tetkók pluszban meg srb, amit le is ír, és ahogy pl MaxPayne-ben is van.... Ez kicsit sem vesz vissza a játékélményből, csak ha valaki szán rá pénzt, akkor kicsit vel nagyobb választéka lesz külsőséges dolgokból. Nem tudom ezen miért kell felkapni ennyire a vizet... 300 FT-ért megvenni 3-4 tetkót nem nagy dolog ha ennyire érdekli az embert....
Lónak a faszát! Nem adok ki ilyen tróger faszságokra pénzt!