Kiscserko írta:Nem azzal van a bajom, hogy az egyikkel könnyebb autót vezetni, a másikkal meg jobban lehet célozni. Mint a SA-ban se volt rossz, hogy tudtál egy idő után gyorsabban futni, meg ilyenek. Ez még tetszik is! Én a másik fajta képességről beszélek. Ami nem ilyen földhöz ragadt, mint hogy meddig bírod ki a víz alatt, hanem, hogy tudsz lassított felvételben lőni. Kevésbé van bajom a vezetés közbenivel, de azzal is azért van bajom. És végül pedig a Trevoros erős ütés, ahogy mondtam, ha nem jár mondjuk lángoló kezekkel vagy egyéb érdekes effektekkel (pl elszállnak az emberek az ütéstől), akkor nem baj. Meg lehetett volna ezt a "Bullet Time-ot", hogy gyorsabban veszi elő a fegyvereket Michael, pontosabban lő, és gyorsabban mozog vele. Franklin könnyebben kanyarodhatna. Trevor erősebbet üthetne. És ezek itt valószínűleg benne is lesznek a skilleknek hála, de megfejelve a speciális képességekkel, ami szerintem már túlzás.
Pont így gondolom én is. Visszafogottabban és nem látványosan oké, hogy Franklin jobb sofőr, Micheal meg jól bánik a sniperrel, de ezek, hogy bullet-time meg vezetésközbeni-time meg superman erősségű ütés, nekem sok.
Diszkrétebben is meglehetett volna oldani a dolgot, mint amolyan "stat" a karakternek. Így még külön bar sem kellett volna neki a HUD-on. (Ha már itt tartok, RDR-ben az életet hol mutatja? Mert oké, megtaláltam a ló stamináját, meg a dead eye bar-t is, de az élet nekem nem fekszik, hogy hol van
)