totyak írta:Már megint feleslegesen hasonlítgatjátok a V térképrészletét a korábbi térképekhez, mivel nem ismerjük a méretarányt. Ti nem tanultatok földrajzot? Két földrajzi helyet csak akkor lehet összehasonlítani, ha megegyező méretarányban vannak ábrázolva. Most akkor, ha felnagyítom a V térképét és azt hasonlítom össze a IV térképével, akkor mindenki megnyugszik, mert mégis csak lesz akkora a város, mint ígérték?
Teljesen igazad van! Én sem értem, minek kell mondani, hogy "milyen pici a térkép" meg hogy "csalódtam".
Cseszneki: Majd, ha játszottál a játékkal és bejártad az egész területet az óceán legalsó zugától a legmagasabb hegy tetejéig, na akkor majd kiderül, hogy "átb*szott-e" minket a R* az eddigi legnagyobb terület dumával, vagy nem. És attól még, ha a főváros nem is lenne olyan nagy, mint mondjuk a GTAIV LC-je (ami az ismeretlen méretarányok miatt eddig nem bizonyítható), akkor sem mondhatjuk, hogy becsaptak, mert csak annyit mondtak, hogy ez lesz a legnagyobb területű játékuk, nem azt, hogy ebben lesz a legnagyobb betondzsungel a sorozatban.