Az biztos! Van bőr a pofán rendesen! Még az alapjáték is jó drága, de ezek a gyűjtői kiadások horror áron vannak! Bár én eddig sem terveztem megvenni egyik gyűjtőit sem, nekem már a GTAPlace által spekulált árak is megfizethetetlenek voltak a gyűjtői kiadások szempontjából, nemhogy ezek a véglegesek!Kiscserko írta:Ez az ár szemétség!
Kit érdekel egy szaros sapka amire rá van írva, hogy Los Santos. A játék a lényeg, nem a többi haszontalan kacatRockstar69 írta:Cseszneki: Már baseball sapkát is lehet tölteni torrentől? Úgy látszik levagyok maradva. Minden nap tanúl valami újat az ember.
Szokásos sablonos szentszöveg. Ha az általad említett nagy cégeknél lennél nem ezt mondanádRockstar69 írta:Válság van az egész világon, örülnek, hogy talpon tudnak maradni az emberek, de azért a nagy cégek így is kiakarják zsigerelni az eembereket. Nem gondoltam volna, hogy a Rockstar Games is lecsúszik erre a szintre. Gusztustalan féreg világot élünk...
Ezzel egyetértek, tényleg nem egy szaros sapka miatt mérgelődik itt mindenki, én legalábbis biztos nem. Viszont az már igenis elvesz a játékból, a lényegből, ahogyan te írtad, hogy egy csomó cuccot beleraknak DLC-be, amit az alapjátékba illene. Például megígérték, hogy lehet majd repülőt vezetni. De azt egy szóval sem említették, hogy a játék megjelenéséig majd lehet, hogy szépen kiveszik majd és ha akarsz vele repülni, akkor fizethetsz a DLC-jért. Vagy lehet, hogy pl. a minigunt is "DLC-sítik" és ha akarod használni, akkor vedd meg a DLC-t. Tudom, durva hasonlatok, de ezek után simán kinézem ezt a szemétséget a R*-ból!Cseszneki írta:Kit érdekel egy szaros sapka amire rá van írva, hogy Los Santos. A játék a lényeg, nem a többi haszontalan kacatRockstar69 írta:Cseszneki: Már baseball sapkát is lehet tölteni torrentől? Úgy látszik levagyok maradva. Minden nap tanúl valami újat az ember.Szokásos sablonos szentszöveg. Ha az általad említett nagy cégeknél lennél nem ezt mondanádRockstar69 írta:Válság van az egész világon, örülnek, hogy talpon tudnak maradni az emberek, de azért a nagy cégek így is kiakarják zsigerelni az eembereket. Nem gondoltam volna, hogy a Rockstar Games is lecsúszik erre a szintre. Gusztustalan féreg világot élünk...
Ezek miatt nem kell aggódni. Ezek a plusz játékmenetek apró jelentéktelen dolgok csak. Most ez a léghajó, meg pár repülős küldetés nem vesz el és nem ad semmit. Engem például nem érdekel, hogy vezethetem-e azt a léghajót. Lesz azon kívül rengeteg "repülő szerkezet". Plusz előbb vagy utóbb, ahogy az itteni cikkben is írták úgyis elérhetőek lesznek ezek mindenkinekdani.szentgali írta:Ezzel egyetértek, tényleg nem egy szaros sapka miatt mérgelődik itt mindenki, én legalábbis biztos nem. Viszont az már igenis elvesz a játékból, a lényegből, ahogyan te írtad, hogy egy csomó cuccot beleraknak DLC-be, amit az alapjátékba illene. Például megígérték, hogy lehet majd repülőt vezetni. De azt egy szóval sem említették, hogy a játék megjelenéséig majd lehet, hogy szépen kiveszik majd és ha akarsz vele repülni, akkor fizethetsz a DLC-jért. Vagy lehet, hogy pl. a minigunt is "DLC-sítik" és ha akarod használni, akkor vedd meg a DLC-t. Tudom, durva hasonlatok, de ezek után simán kinézem ezt a szemétséget a R*-ból!
Már leírtam, hogy ezek mind apró jelentéktelen dolgok amik valójában semmi pluszt nem jelentenekRockstar69 írta:Engem se érdekel az a szaros sapka, csak azért mondtam, mert mi a gyűjtői kiadásról beszlünk Te mag a warezzal jöttél. Nekem azzal van a bajom, hogy egy csomó fegyvert, járművet, ruhát meg tetoválást kivesznek a játékból és DLC-ként adják el. Le merném fogatni, hogy a tengeralatjáróért is fizetni kell.