dani.szentgali írta:Rockstar69 írta:Ne degradáld le ennyire a PS4-et. Az egy jó konzol!
Azonnal abba fogom hagyni a degradálását, amint látom, hogy vannak igazán érdemleges újítások rá (a játékok terén) és látom magát a gépet is!
Megértem, hogy nagy újításokra vársz játékok terén, de ha jobban bele gondolsz ez nem olyan egyszerű, mint régen. Az elöző generácíó váltásnál még elég gagyi volt a játékok grafikája. Gondolj csak a GTA-ra, ahol homokozólapát kezük volt az embereknek stb. Most meg már elég jó grafikája van a játékoknak, nézd csak meg a GranTurismot vagy az Unchartedet. Ezekez képest elég nehéz lenne olyat mutatni amitől lesne az állad. Inkább az AI-val kéne törődni meg hasonlókkal.
Kiscserko: Hát igen. Egyet értek! A PS3 is jó multimédia központ! Nem értem mi kell még az embereknek. Amit most művel a Micro$oft nekem elég izzadság szagúnak tűnik. Szerintem kicsit meglepte őket a a Sony a februári bejelentéssel és féltek, hogy elveszítik az előnyüket. Az Xbox360 azért lett sikeres, mert hamarabb jelent meg. De a Sony-nak még így sikerült behozni a lemaradást! Amúgy nyolckor vége lett a konferenciának!