Ha megnyugtat nekem is elég szar kedvem van. Most kezdődött a vizsgaidőszakom, holnap írok infóból, holnapután angolból meg matekból. Azután meg még jönnek a szóbelik és csak utánuk sóhajthatok fel. Amíg a legtöbb iskolában (tisztelet a kivételnek) ilyenkor már nem iratnak dogákat meg vizsgákat, addig én szívok.scoobydooesben10fan írta:nekem rossz kedvem van. Rácsaptam a kocsiajtót az ujjamra és k&rvára fáj
Ha jól értelmezem, akkor az a tipikus "munka a semmiért" hangulatod van.NoxiousEnterprise írta:Olyan kedvem van, mint egy mosómedvének, aki összeverekedett a területére merészkedett hobókkal, de elűzte őket, aztán talált egy csak félig megevett sajtburgert.
Igen, ismerem ezt az érzést. Erről a szituációról beugrik egy Vice City Stories főküldetés címe: "Money for Nothing". Csak ez inkább work for nothing. Sokszor fordult már velem is elő ilyen.NoxiousEnterprise írta:Nagyjából, bár hozzátenném, hogy azért valami haszna volt a dolognak. Csak nem annyi, amennyit reméltem. De azért egy sajtburgerre most beneveznék...
Látom neked is szkolárisz undoritiszed van! Nekem is a sulis problémák a legnagyobbak. Főleg most, vizsgaidőszakban, amikor a vizsgajegy 30%-ot számít az év végi jegyembe.Luszie írta:Nekem most a hangulatom kerek egész 0. Tanulni kellene de nincs időm. holnap csak 3 dogát kell írnom. (micsoda problémák...) Csak az idő kevés, most is mennem kell el otthonról. Na majd lesz valami.
Mi telefonban szoktuk eljátszani az ilyen szópoénokat haverokkal, mikor hívjuk egymást.NoxiousEnterprise írta:Mond le az akármit, és tanulj
De az okulásod érdekében leírnék egy szituációt, ha nem lennék magam alatt... Tulajdonképpen miért az internetet bújom, amikor rossz kedvem van? Ezért:
- Halló, itt Sam beszél!
- Itt meg hátszél fúj...
Yeah, i feel your pain!