Kiscserko írta:Nekem meg van, pont PS3-ra, de nem hiszem, hogy fogok tudni válaszolni. Még csak az 1-el játszottam, aminél nem láttam magyar feliratot. A 3 részt tartalmazza. Szerintem a DLC-ket nem, de abban nem vagyok biztos. De ha jól tudom a trilogy kiadás után is jelentek meg DLC-k, de nem biztos, hogy jól tudom, remélem valaki el tudja neked mondani az igazságot.
Amúgy szerintem nem éri meg megvenni. A 3 demója az nagyon tetszett, úgyhogy azért megpróbálom végigvinni, meg ha már megvan, akkor miért ne? De az 1, amit kb a 3/4-ig kivittem, az nagyon nem tetszett. Rossz a történet, a hangeffektek, bugos, a grafika nem túl jó, a szinkron színészek se jók, a szöveg szájra illesztése is általában rossz, unalmas és egyhangú. Azt viszont megjegyezném, hogy ez az 1-re vonatkozik, és rengeteg embernek tetszett(többek közt a testvéremnek is, nem tudom, miért), úgyhogy lehet, hogy csak nekem van ezekkel problémám. Mindenesetre én az első résztől óva intelek.
Bele-bele néztem már az egybe, a grafika olyan amilyen, de különösebben nem vagyok grafika mániás, azt láttam, hogy tele van bugokkal, de csak kibírom, a játékmenet az tetszett is meg nem is, ez nekem közömbös, ha hozzászokom akkor nem lesz vele gond, VISZONT ami miatt nagyon hajlok afelé, hogy megvegyem a Trilogy-t, az az hogy a sztori nagyon tetszik. Nálam ez a fő egy játékban, valamint egyébként is szeretem az RPG-ket, MMORPG-ket. Meg kell mondjam, bele lestem nagyjából spioler mentesen, hogy mire számíthatok 1-től 3-ig a sztoriban és nagyon epic!
Szóval tuti megveszem, csak előtte érdekelt ez a magyar dolog, mert fórumokon megy a rinya, hogy elvileg a borítón rajta van, hogy magyar feliratos, de közben mégsem, vagy mi.