Majd meglátjuk mit hoz a felhozatal, ha lesz valami igazán fasza dolog, mondjuk autó, vagy a tuning garázsban valami jó kis fejlesztés az autókra, akkor ha az is aránylag olcsó lesz talán rászánom magam 1-2 dologra, de ha nem hát nem, nem fog sírni miatta a szám.
 Majd meglátjuk mit hoz a felhozatal, ha lesz valami igazán fasza dolog, mondjuk autó, vagy a tuning garázsban valami jó kis fejlesztés az autókra, akkor ha az is aránylag olcsó lesz talán rászánom magam 1-2 dologra, de ha nem hát nem, nem fog sírni miatta a szám.
 Kétlem, hogy pont a GTA V lenne az, amit annyira meg tudnának csonkítani, hogy azt érezd, hogy "na, ez nem volt 100%-os élmény". Apróságokra pedig mindig is ott voltak a különféle modok.
 Kétlem, hogy pont a GTA V lenne az, amit annyira meg tudnának csonkítani, hogy azt érezd, hogy "na, ez nem volt 100%-os élmény". Apróságokra pedig mindig is ott voltak a különféle modok.Nagyon jól rátapintottál a lényegre!Michele írta:Én se vagyok egy DLC párti, de azért a múltkori felháborodást még mindig nem értem...Kétlem, hogy pont a GTA V lenne az, amit annyira meg tudnának csonkítani, hogy azt érezd, hogy "na, ez nem volt 100%-os élmény". Apróságokra pedig mindig is ott voltak a különféle modok.
 Eddig is volt olyan, hogy plusz kocsikat, ruhákat pakoltak a fanok homemade modokkal a játékba. Amiért most sír itt sok mindenki az kb ugyan ez, csak 100-200 ft-ért és ráadásul nem csak a pc-sek élvezhetik hanem a konzolosok is. Nem értem mi ezzel a baj.
 Eddig is volt olyan, hogy plusz kocsikat, ruhákat pakoltak a fanok homemade modokkal a játékba. Amiért most sír itt sok mindenki az kb ugyan ez, csak 100-200 ft-ért és ráadásul nem csak a pc-sek élvezhetik hanem a konzolosok is. Nem értem mi ezzel a baj.600Ft lesz a legolcsóbb DLC!brenor írta:Gondolom a kisebb dlc-k mellé lesznek olyan kaliberűek, mint amit a 4-hez adtak. Én is elég nagy szemétségnek tartom a kis mini dlc-ket, de az emberek eléggé vevők rá, és amíg veszik őket addig szerintem hüylék lennének nem árulni ezeket a kis apróságokat. Ha lesz egy jó kis fizetős tetkó vagy frizura benne olyan 100-200 forint körül, akkor lehet veszek egyet kettőt, de ha drágább lesz akkor inkább nem!
 Ha a R* ugyanezt, vagy még rosszabb hozzáállást fog tanúsítani a GTAV-nél ezen téren, akkor félő, hogy nem mindenki számára lesz az új epizód olyan "ambiciózus" meg király játék, mint amilyennek szerette volna, nekem legalábbis feleannyira sem tetszene, ha az Open World részét megcsonkítanák a játéknak.
  Ha a R* ugyanezt, vagy még rosszabb hozzáállást fog tanúsítani a GTAV-nél ezen téren, akkor félő, hogy nem mindenki számára lesz az új epizód olyan "ambiciózus" meg király játék, mint amilyennek szerette volna, nekem legalábbis feleannyira sem tetszene, ha az Open World részét megcsonkítanák a játéknak.