Igazad van. Jobb egy olyan játékot játszani amelyik akciófilmes hangulatú. Én ezért sem örülök, hogy beépítik a GTA-ba a lopakodástKiscserko írta:Ezek a szerintetek őrült dolgok (például a Three Leaf Clover, meg a repülőből átszállós dolgok) ismét arra vezethetők vissza, amit egyszer már szépen pontosan leírtam. AKCIÓFILMES HANGULAT TEREMTÉSE!!!
Én sem értem, mi itt a baj azzal, hogy akciófilmes hangulatot akarnak. Odáig oké, hogy ne legyen Saint's Row, amiben 80%-ig csak agymenéses marhaság van és csak 20% (vagy még annyi se) a komoly játék, de a GTAIV számomra néha már nyomasztóan komoly volt. Ezért is örülök, hogy az V-nél visszatérnek a IV előtti kerékvágásba. A Three Leaf Clover egyike volt azon (számomra nem túl sok) izgalmas és király küldetéseknek, amelyek megmaradtak bennem a mai napig. A többi meg egy idő után unalmas volt. Szóval az akciófilmes hangulat nyugodtan visszajöhet, nem egy szürke betondzsungelben játszódó, már-már Thrillerbe átmenő GTAIV-t kérek. Annak is megvolt a hangulata és jó volt, de kell a változás.Kiscserko írta:Ezek a szerintetek őrült dolgok (például a Three Leaf Clover, meg a repülőből átszállós dolgok) ismét arra vezethetők vissza, amit egyszer már szépen pontosan leírtam. AKCIÓFILMES HANGULAT TEREMTÉSE!!!
Erre van a Mafia sorozat, most már jön a 3. része, talán azt már normálisan megcsinálják és nem vágják fel 20 DLC-re mint a Mafia 2-t (vagy a GTA V-öt)Neil írta:Amúgy ha már a GTA VI városáról van szó, jó lenne valami régebbi, 30-as, 40-es évekbeli gengszterjáték, dinamikus évszakokkal. A GTA IV télen jó, ha van egy fasza snow vagy winter módod hozzá.
A GTA is megpróbálhatna egy ilyen típusú játékot - szerintem. A Mafia 2 amúgy jó lenne, ha nem lenne hozzá egy rakás DLC.Mr.Vercetti írta:Erre van a Mafia sorozat, most már jön a 3. része, talán azt már normálisan megcsinálják és nem vágják fel 20 DLC-re mint a Mafia 2-t (vagy a GTA V-öt)Neil írta:Amúgy ha már a GTA VI városáról van szó, jó lenne valami régebbi, 30-as, 40-es évekbeli gengszterjáték, dinamikus évszakokkal. A GTA IV télen jó, ha van egy fasza snow vagy winter módod hozzá.
Megpróbálhatna, ha már volt London 1969 (meg 1961), csak az a baj, hogy a Mafiát és a GTA-t is a take two adja ki, szóval biztos meg akarnák hagyni a 20. század korábbi felét a Mafiának, bár ki tudja (amúgy általában mindig a spúr kiadók rontják el a játékokat a DLC-kre szabdalással)Neil írta:A GTA is megpróbálhatna egy ilyen típusú játékot - szerintem. A Mafia 2 amúgy jó lenne, ha nem lenne hozzá egy rakás DLC.Mr.Vercetti írta:Erre van a Mafia sorozat, most már jön a 3. része, talán azt már normálisan megcsinálják és nem vágják fel 20 DLC-re mint a Mafia 2-t (vagy a GTA V-öt)Neil írta:Amúgy ha már a GTA VI városáról van szó, jó lenne valami régebbi, 30-as, 40-es évekbeli gengszterjáték, dinamikus évszakokkal. A GTA IV télen jó, ha van egy fasza snow vagy winter módod hozzá.