Kiscserko: Akkor nézne nagyot szerintem mindenki, ha a legfontosabb játékmeneti dolog, a telefon nem lenne benne a mostani generációs konzolokba, vagy ha csak feleannyi dolgot lehetne vele csinálni, mint a nextgen konzolokon.
Egyébként visszakanyarodva a Fekete Zászlóhoz, igen, meglehet, hogy a lagg, amit én láttam, csak ezen a videón van, elsőre én is ezt hittem, de miután sokadjára megnéztem, a vége felé amikor a nagy totálos kamerában mutatja a csávót meg a közönséget, akkor tisztán látszott, hogy a játék akadt meg, mert a közönség és a játékkal játszó csávó mozogtak, csak a háttérben a kép állt meg.
Elég kevés újítás van eddig, de erre igazából fel lehetett készülni, a hajózáson meg a grafika finomhangolásán kívül eddig sok új dolog nem történt, talán a hajózáson látszanak nagyobb változtatások és a hajó valóban gyorsabb, több fegyverrel van ellátva. De ezt leszámítva én eddig úgy tekintek erre a játékra, mint egy nagyobb kiegészítőre, mert nagy vonalakban eddig ez az AC3. Ettől függetlenül kíváncsian várom a további fejleményeket és még mindig reménykedek a csodában, hogy a mai nap folyamán látunk egy teljesen új multiplayert (remélhetőleg hajócsatásat), hisz ha más miatt nem is, de a generációváltás alkalmából eléggé illene egy multiplayer reformot megejteni.