Szerintem megéri az AC3-mat másoltan megszerezned, eredetiben nem nagyon, mert így visszagondolva agyon volt hypeolva az egész, és nem azt mondom, hogy a temérdek előzetesből meg képekből meg infókból semmi nem lett, mert erről szó sincs, de azért ha nem is sokkal, de egy-két dolognak nagyobb volt a füstje a játékban, mint a lángja. Például a sztori jó, de a ráépülő küldetések néhány kivétellel nem éppen úgy lettek megoldva, ahogyan azt szerettük volna (nem akarok spoilerezni, de ha nagyon kíváncsi vagy rá, visszalapozhatsz pár oldalt ebben a topicban, ahol Kiscserkóval már kibeszéltünk egy-két agyonhypeolt főküldetést, ami a végleges játékban nem éppen úgy lett megvalósítva, mint az előzetesben). Ja, és az AC3 esetében kapaszkodj a bugok terén, mert hemzseg tőlük a játék, és sajnos nem mindig csak kisebb bugok vannak, hanem legtöbbjük elég szemet szúró. Ettől függetlenül félre ne érts, nagyon szeretem az AC3-mat, mert hibái ellenére egy tényleg nagyon jó játék, ha nem nézzük a bugokat, akkor azt tudom mondani, hogy a legtöbb mai játék összetenné a két kezét, ha olyan lehetne, mint az AC3.
Ja és nem tudom, mennyire nézed egy játéknál a multiplayert/játszottál-e már AC multival, mert az online többszereplős mód véleményem szerint a legnagyobb gyengéje a sorozatnak, mert számomra halál unalmas és monoton főleg a szinglihez képest, bár ez játékosfüggő dolog is, de szerintem ne úgy vásárolj egy multival ellátott AC-t sem, mint egy potenciális multiplayer játékot, mert ha a multi érdekel jobban, akkor szerintem csalódni fogsz. Bár ha úgyis másolt verzióval játszol majd, akkor megmenekíted magad a pocsék multitól.