Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 06. 17. 21:03
Kiscserko: Mint írtam, azt aláírom, hogy Trevor őrült, de azért a seregben szolgálni és vadászgépekben harcolni nem teljesen agybetegeknek való, akárhogy is nézzük. És mivel megmondták, hogy ő a legjobb pilóta hármuk közül, ezért kicsit erős a "semmihez nem ért, csak pusztításhoz" jelző, mert egy jó pilóta sokat segíthet bármilyen gengszterosztagnak. Claude-dal és CJ-vel egyetértek, ők tényleg elég tapasztalatlanok voltak, de szerintem Niko bőven volt olyan okos és tapasztalt, mint Tommy, ők ketten egyáltalán nem mondhatók hülyének meg tapasztalatlanoknak, csórónak meg minden GTA karakter csóró, hisz ezért lopnak autókat és egyebet. Tommy és Niko is elég bölcsek voltak, de a GTA-ra nézve egészséges keretek között, nem múmiaként. És szerintem Michael TÚL normális lett volna egy GTA főszereplőjéhez meg komikus is, valahol félrecsúszott volna az original kinézettel a játék az AC Revelations irányába, csak itt az öreg nem karddal gyilkolt volna le mindenkit, hanem géppuskákkal. És ezt a R* is felismerte, aki azért a realitásra törekszik, szóval nem vagyok benne biztos, hogy 100%-ig a rajongóknak köszönhető, hogy Michael fiatalabb lett, mert a R* nem változtat meg mindent a rajongói kérésekre való tekintettel (példaként a GTAIV-be sem lehetett repülőt vezetni még a DLC-kben sem, pedig azoknál már külön kérés volt ez az alapjáték után), a rajongók inkább csak rávilágították őket a dologra. És szerintem is Michael így tökéletes, ahogyan most van, nem úgy, ahogyan elsőre akarták, hogy kinézzen.
Mindegy, felesleges tovább vitáznunk, nem hinném, hogy változtatnánk a véleményünkön, neked jobban bejött volna idősebben Michael, nekem így sokkal jobban tetszik, de egyikőnk sem fog szerintem ebbe a kis változtatásba belehalni.