Ha a "szar újítások" alatt a speciális képességekre gondolsz, akkor szerintem azokat nem fogják megmutatni megjelenés előtt. Elvégre többek között ezek olyan mértékű újítások, hogy szerintem nem spoilereznék el. Meg ha tudnák a játékosok, hogy milyenek azok a képességek, akkor lehet, hogy elsőre nem tetszene nekik egy Special Abilities trailerben, ezt a R* nem akarná szerintem. Szóval ezek a képességek szerintem csak a játékban fognak majd kiderülni.Rockstar69 írta:Szerintem az is lehetséges a megjelenés előtt pár nappal megmutatják a sok szar újítást!
Abból valószínű szeptemberben a launch trailer a másik meg szerintem július 20- augusztus 20 között jöhetne mert valószínűleg akkor lesz a nagy promozása ; talán a GamesCom-ra adnak egy trailertKiscserko írta:Amúgy szerintem is 2 trailer lesz, egy Július-Augusztus környékén, és egy a kijövetel felé. A térképet szerintem nem mutatják meg, bár már a megjelent térképrészletre se számítottam, szóval akármi történhet. A különleges képességeket szerintem nem fogják túlságosan hangoztatni, szerintem rájöttek, hogy a fanokat ez nagyon megosztja, és amikor már a kezükben van a játék, akkor a Rockstarnak már mindegy, hogy tetszik-e vagy nem.
így vanDOGG írta:Márcsak 3 hónap.
És a végleges hivatalos oldalnak is hamarosan startolnia kell.
Gratulálok! Így kell hozzáállni a dolgokhoz! Csak pozitívan, nem igaz?Rockstar69 írta:Úgy is októberben jelenik meg...