Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 06. 15. 15:52
OFF: Kicsit visszatérve az OW-re: A kritika, mint tudjátok egy elég szubjektív műfaj. Tehát nem kell egyetérteni mindennel, amit mondanak, ők sem azért írják és szerintem semmi gond nincs azzal, ha elmondják a véleményüket, mert mint mindenkinek, ehhez nekik is joguk van. Engem legtöbbször csak az tud idegesíteni a tesztjeik során, hogy úgy tesznek, mintha mindenkinek velük megegyező véleménye lenne minden egyes kiadott játékkal kapcsolatban. Meg (tisztelet a kivételnek) nem teszik még véletlenül se oda egyik videójukba sem, hogy "szerintem", ezzel is úgy tesznek, mintha ők lennének a legokosabbak és velük kellene mindenben egyetértenünk. Ez a két dolog az OW-ben, amit nem tolerálok, ettől függetlenül szerintem nem olyan rossz arcok és a tesztjeik felében azért igazuk van a játékokkal kapcsolatban. De most már szerintem se OFF-oljunk velük.
ON: Visszatérve az AC-re: Ha három játékot csinálnak, engem jelenleg az sem tud érdekelni, mert jelenlegi álláspontom szerint a 4 se tetszik annyira, hogy megvegyem. A kézikonzolos rész meg végkép nem érdekel, nem vagyok az a fajta, aki még a WC-n is játszani akar (arra ott van más is, if you know what I mean) meg most igazából mint írtam, a GTAV-re is alig-alig van pénz, szóval az új AC részek engem nem izgatnak annyira.