Fent van az oldalon és a GTAPlace.hu YouTube oldalán is azt hiszem. Meg a Főoldalon is ki van írva nagy betűkkel. Mármint ha a "videók" alatt a Trailerekre gondolsz.Franklin írta:hogyan lehet a videókat magyarul megnézni?
Fent van az oldalon és a GTAPlace.hu YouTube oldalán is azt hiszem. Meg a Főoldalon is ki van írva nagy betűkkel. Mármint ha a "videók" alatt a Trailerekre gondolsz.Franklin írta:hogyan lehet a videókat magyarul megnézni?
Akkor bocs, félreértettem. Azokat sajna nem tudom, hol tudod megnézni magyarul.Franklin írta:a videók alatt a CVG videókat értem
Xboxon nem kell telepíteni a játékot a többlemezeseknél. Ez alól csak 1-2 kivétel van, például a FORZA. Ott is csak azért kell telepíteni a 2. lemezt, mert azon van az autók és pályák nagy részerealostew írta:Sehogy, habár ps-am van de én úgy tudom, hog először feltelepíred x360-ra a játékokat, utánna csak az indítò lemez kell. Szóval cserélgetni nem kell.
Ha esetleg még is telepíteni kell valamit vegyél pár ezer forintért egy pendrive-t. Azt is lehet már winchesterként használniRockstar69 írta:És akinek 4 gigás boxa van?
Tudom, hogy opcionális dolog boxnál a telepítés,de én úgy tudom, hogy ha telepíted nem kell cserélgetni a lemezt. Így meg akinek van elég hely a HDD-n az nem fog szarakodni a lemezcserélgetéssel.Cseszneki írta:Xboxon nem kell telepíteni a játékot a többlemezeseknél. Ez alól csak 1-2 kivétel van, például a FORZA. Ott is csak azért kell telepíteni a 2. lemezt, mert azon van az autók és pályák nagy részerealostew írta:Sehogy, habár ps-am van de én úgy tudom, hog először feltelepíred x360-ra a játékokat, utánna csak az indítò lemez kell. Szóval cserélgetni nem kell.Ha esetleg még is telepíteni kell valamit vegyél pár ezer forintért egy pendrive-t. Azt is lehet már winchesterként használniRockstar69 írta:És akinek 4 gigás boxa van?
Én jól értettem mit mondasz. Csak annyit akartam rá válaszolni, hogy Xboxon nagyon ritka az olyan, hogy feltelepítés után nem kell cserélni a lemezt. Kivétel ez alól például a Forza, de az is azért, mert annak a másik lemeze egy kiegészítőrealostew írta:Igen, értem, hogy hogyan gondolta. Erre írtam, hogy opcionális, azaz a felhasználó dönti el.
Egyébként amelyik kommentemre válaszolt Cseszneki, abban sem úgy értettem, hogy kötelező a telepítés, bár így utólag látom, nem volt teljesen egyértelmű.
Én is így tudom, hogyha fel van telepítve, akkor csak 1 lemez kell.dani.szentgali írta:Cseszneki: Nem úgy van, hogy ha feltelepíted az Xbox-ra az egyik lemezt, akkor már csak egy lemezt kell beraknod és nem kell többé berakni a másikat?