Franklin írta:Red Dead Redemption - nal játszom és nem tudom hogy hol kell eladni a prémet.
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Fegyverboltban is eladhatod ha jól emlékszem, de a General Goods és General Stores a biztos üzlet, ott tuti beveszik az állatok prémjét.
NoxiousEnterprise írta:Jah, Red Dead Revolver? Sokan beszélnek arról, hogy annak semmi köze sincs a Redemptionhöz. Hát... Ők tudják
Ezt valószínűleg csak a R* tudja, bár haverom játszott a Revolverrel és azt mondja, hogy a sztori és az átvezetővideók alatt alig lehet rájönni a valós cselekményre, tehát egy elég érthetetlen játék volt szerinte. Aztán lehet, hogy ő volt a hülye hozzá és csak azért nem értette, nem tudom megmondani, mert csak Skype-on keresztül láttam/hallottam ahogy játszott vele és azon keresztül a rossz minőségű internetkapcsolatnak köszönhetően alig láttam/hallottam belőle valamit. Szóval nem tudom megmondani, hogy a Revolver csak címben, kiadóban, fejlesztőben és a vadnyugatban hasonlít-e a Redemptionre vagy történetileg is kapcsolatban állnak.
Update: Látom
Dave koma már utánanézett és megerősítette, hogy van szorosabb kapcsolat is a két játék között, nemcsak a cím meg a kiadó meg a helyszín.