Tuti, hogy nem 100% pontos, mert tuti nem bírták így lejegyezni a demón látottakat. Amúgy szerintem nem ez lesz, de valami hasonló várható. Akárki készítette, remekül megírta, és nagyon jó a hangulata a szövegnek, ilyesmi hangulatot várnék el az akció közbeni dialógusoktól.
ez a CVG-s legutóbbi videó alapján lett leírva de sztem is igazad van.Kiscserko írta:Tuti, hogy nem 100% pontos, mert tuti nem bírták így lejegyezni a demón látottakat. Amúgy szerintem nem ez lesz, de valami hasonló várható. Akárki készítette, remekül megírta, és nagyon jó a hangulata a szövegnek, ilyesmi hangulatot várnék el az akció közbeni dialógusoktól.
Ki nem nézném a Rockstarból, hogy egy Pitbull szart belerakjanak valamelyik játékukba. Ez tuti kamu!Gaby86 írta: Like It - EnIrique Iglesias & Pitbull
Ugyanolyan hulladék előadó mindkettő, csak Biebert divat utálni Pitbullal ellentétbenLuszie írta:Szerintem elképzelhető hogy berakják, elvégre mégsem egy Justin Bieber-ről beszélünk. (Látjátok minden relatív. Valami rosszabbhoz hasonlítva egyből jobbnak hangzik.)
Igaz de csak nem ekkora verebek h megint elcsúsztatják!Rockstar69 írta:Nagyon csendben van a Rockstar, kíváncsi vagyok mikor nyögik már ki, hogy késik a játék!