Kiscserko írta:Ahogy hasonlítod a GTA-hoz, ott se GTA Country lett, hanem Red Dead Redemption, a Rockstar csinálta jól!
Ez elég értelmetlen összehasonlítás. Az RDR eleve nem lehetett volna GTA, mert a GTA egy gengszterjáték, míg az RDR nem. Meg az RDRből hiányzott volna a GTA legalapvetőbb névedó játékeleme az autólopás
Az ACt viszont meglehet csinálni bármilyen környezetben, mert arról szól, hogy a régi asszaszinok életét kutatod egy virtuális világban
Kiscserko írta:Én se assassin játékot szerettem volna, hanem egy másik játékot a Ubisofttól ilyen hajózásra építve. Amint már mondtam, ez nem AC. Csak azért rakták rá az AC logót, a kapucnit, a hidden bladet, azért lett Connor nagyapja a főszereplő, hogy hatalmasat kaszáljanak vele
Ez ugyanúgy AC, valószínűleg mindig is annak készült. A hajózással meg nincs semmi baj, kellenek az újítások. Bezzeg a GTAnál nem volt baj, hogy újítottak
Azzal viszont egyet kell értenem veled, hogy az Ubisoft hozzáállása elég elég rossz. Nem kellene minden évben egy rész. Ellaposodik így az egész játék és az AC3onak is betett, látszik rajta a kapkodás. Szerintem a Brotherhood után a Revelations már nem kellet, lehetett volna helyette egy év szünet. Így több idő jutott volna a 3 fejlesztésére. A Black Flag megjelenésével is várhatnának még 1-2 évet