dani.szentgali írta:Szerintem meg egyáltalán nem törvényszerű, hogy ha gameplay közeleg, akkor egy csomó mindenről lehull a lepel. Például vehetjük akár az AC3 legelső gameplayét, amiben egy olyan küldetésben mutatták meg a játékot, amit csak arra a bizonyos gameplay videóra készítettek és nem raktak be a sztoriba, tehát a sztoriról biztos nem fog kiderülni semmi.
Amúgy ahogy látom, az oldalon ezzel a gameplay dologgal kapcsolatban van annyi eltérő vélemény, mint a fene, már most sajnálom is szegény Adminisztrátorokat, hogy hogyan fognak erre gyógyírt találni, hogy a gameplayre vágyók és a gameplayellenesek is egyformán jól járjanak. Tehát nehéz döntés lesz nekik az, hogy publikálják-e az oldalon majd a gameplayt, mert az oldal egyik fele ezt szeretné, a másik meg pont az ellenkezőjét. És tartok tőle, hogy akár durvább összetűzések is kialakulhatnak a két frakció között az oldalon, mert lehet, hogy az egyik gameplay váró véletlenül elspoilerezi magát és a gameplayellenesek meg erre begurulnak. De reméljük a legjobbakat, hogy mindenki jól jár komoly viták nélkül.
Én sem úgy értem hogy a story-ról fog lehullani. De akkor is csalódással tölt el hogy magát a kezelőfelületet és a játékot ténylegesen "belülről" lehet majd látni..
Nem kérdés, ahogy Kiscserko mondta, ki fogják rakni. Hülyeség is lenne nem kirakni, max aki akarja az nem nézi meg. A gameplay videó miatt pedig szerintem fontos lenne majd használni a spoiler-t..de ugyis lesz olyan ember aki elfelejti, vagy azt sem tudja hogy mi az.. Úgyhogy aki tényleg nem akar semmit sem megtudni a gameplay-ről, az néhány témát kerüljön legalább szeptemberig. Más megoldás erre nincs. Hacsak nem az adminok nekiállnak hsz-eket szerkesztgetni.
De hát ez már az ő dolguk.