Luszie írta:Szerintem ilyeneket nem fognak csinálni. Ezzel az "élik a saját életüket" dologra inkább arra akartak utalni a fejlesztők, hogy nem egy helyben lesznek folyton mint az élettelen dolgok vagy valami bot, hanem ők is csinálnak dolgokat. Mondjuk éppen kocsit szerelnek, vagy Franklin kutyát sétáltat vagy nem tudom.. De szerintem ilyen "magánackiókat" nem fognak levezetni, mert ez eléggé szívás lenne. Csak élik a saját kis életüket, jóval nyugisabban mint amikor mi/te írányítjuk őket, ill. ha nem kapcsolódik hozzájuk küldetés.
Igen, én is így értelmeztem ezt az "élik a saját életüket" dolgot. Szerintem arra még a R* sem gondolt egyszer sem, hogy a karakterek úgy élik majd az életüket, ahogyan mi irányítjuk őket, ezt a frusztráló marhaságot nem rakták volna bele semmi pénzért. Ilyen idegesítő dolgokkal, mint a magánakciók, amelyekbe éppen belecsöppenünk, amikor már 1% élete van az adott főhősnek, ilyen szerintem semmiképp sem lesz.
Olyat viszont eltudnék képzelni, hogy mondjuk az egyik főhős segítséget kér a másiktól és ez egyfajta hirtelen generálódó mellékküldetés képében lenne megvalósítva. Tehát vagyunk mondjuk Trevorral és hirtelen megcsörrenne a telefon, hogy Franklin kérné a segítséget, mert a Ballas éppen golyót ereszt a seggébe és egyedül nem tudja megoldani. És ilyenkor mondjuk az a két lehetőségünk lenne, hogy vagy átváltunk Franklinre és a másik főhős segítsége nélkül oldjuk meg a problémát, vagy ha közel vagyunk, akkor Trevorral besegítünk. De kitudja, mik lesznek itt, ha a R* minden kreativitását összeszedi, akkor rájön, hogy a három karakteres megoldással rengeteget lehet variálni és nemcsak főküldetésekben meg a nagy rablásokban, hanem akár szabad kóborlásban is.