NoxiousEnterprise írta:Elméleti kérdés: Miért a Vice City társalgóban?
Azért mert ahogy olvastam a fórumot elég sokminden van szóval...
NoxiousEnterprise írta:Kemény. Bár három négy évesen nem hiszem, hogy nagyon megértetted volna a történetet. Hát, annyira nem hangzik hihetően.
Háát igen nemnagyon tudtam miről van szó...
Dave írta:Úristen!!!
3-4 évesen erről beszéltetek?? Aztak*rva milyen gyerekkorod lehetett neked?(már bocs)
Én 15 vagyok, de mi az oviban a Hupikék Törpikékről, meg a Micimackóról, nem a GTA-ról. Úristen!
Szerk: Amúgy ha 12 éves vagy és 2003-ban elkezdtél vele játszani és ÚRISTEN, hagyjuk is!
Ez azért történt mert annakideén az unokatesóm kb 8-9 éves volt és én mindig a tatámnál voltam és ő telepítette az ő gépére a Vice City -t és mikor egyszer ő is ott volt láttam hogy játsza és odaadta hogy kipróbáljam és ez lett a vége... De emlékszem oviban milyen jókat dumáltunk a haverokkal mostmár persze mindenki a GTA IV t tolja én meg kb. múlt héten kezdtem el a San Andreas-t annyira ragaszkodok a Vice City hez...
Ja és Phil ő volt az eggyik kedvenc karakterem főleg miután kivitted küldetéseit és ott nála lehet venni eggy olyan fegyvert amit semmilyen cheat el nem lehet elérni amiben az intro -ban kinyírják a bandát
Ja és hogy ne rakjak ki még eggy postot nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni az eredeti GTA3.img t? mert van egy pár modom amiket meguntam és vissza szeretném állítani eredetire... Meg volt valami modom ami a Deluxo (delorien) t írja felül és kicseréltem vagy mi lett és most úgy néz ki mint eredetileg csak 2 színe van fehér és a változó...
mondjuk ez a Phil es ügy nemtom hogy jön ide
Csak szép élményeim vannak a Vice City vel...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne írj több hozzászólást egymás után! - Rockstar69