Úristen Nox... Te is kezded a szavak kiforgatását?
Szerintem egyértelmű volt, hogy itt nem arról van szó, hogy a PC-sek a 'csak'-ok. Nem arról beszéltem, hogy ááá ezt nem egy amerikai veterán hős, vagy Orbán Viktor írta... Még csak nem is Barack Obama! Áh csak egy PC-s...
Itt arról volt szó, hogy nem egy xboxos meg egy pc, nem egy ps3-mas és egy pc-s, sőt még csak nem is egy nintendos, egy ataris, egy xboxos, egy ps3-mas és egy pc-s írta, hanem CSAK IS KIZÁRÓLAGOSAN OLYAN AKI PC-s...
Ugyanis oké, hogy nektek ott a numerikus billentyű és a görgő is fegyverváltáshoz, de nekünk konzolosoknak nincs. És igen a fegyverkerék egy jó megoldás a gyorsabb fegyverváltáshoz konzolon. Ettől függetlenül egy szó nem esett arról, hogy nekem a régivel bajom lett volna, de be kell látni, hogy konzolon a jobbra-ballra nyilas gombokkal nem volt túl gyors a fegyverváltás, nem vitt egyről a kettőre.
Ki tudja, az is lehet, hogy majd a PC portban majd visszakapjátok a régi fegyverváltást, mert tényleg minek szarozni PC-n a kerékkel, de akkor meg minek oltod be a konzolon jól bevált dolgot?