bodom ugyan már... Most komolyan ezen húzod fel magad? Olvasd vissza, hogy azt mire írtam, és látni fogod, hogy valamit komolyan félreértettél. Rockstar69-el diskuráltunk, és épp rád utalt vissza a téma... Ennyi ezért voltál te az alany, de ha egy kecske írta volna azt amit, akkor az lett volna az alany.. Ezen tényleg így kiborulni magadból, felesleges volt. Nem a te személyed ellen irányult itt semmi, ez alapján nem tartom jogosnak amit itt leművelsz.
Szerintem én sem olyan stílusban írtam semmit ami kiborítana bárkit is, az, hogy te ezt burkolt sértésnek vetted, csak sajnálni tudom...
Egyébként meg, ha elolvasod az én véleményem a mai gameplay videóról, akkor meg láthatod, hogy igenis nekem is van negatív kritikám a játékról, nem arról van itt szó, hogy itt csak jókat lehet írni. Viszont ha valaki felesleges kis hülyeségekbe köt bele, ami igazából különösebben mindegy a játék szempontjából, abba volt, hogy vitába szálltam igen.
Ergo nem tettem úgy mintha te itt diktátor lennél, semmiféleképpen nem írtam azt, hogy te itt nekiálltál toborozni egy hadsereget, ezt elég légből kapottnak tartom. Rockstar69-nek tettem egy megjegyzést, az előzményekből elég érthetően kiderül, hogy miért és milyen szándékkal.
Nem kell rögtön ezt a modort előhozni, amint valaki nem ért veled egyet...
Sok mindenki nem ért velem egyet az oldalon, ezt általában azért ennél normálisabb módon lebeszéltem velük... (kivéve big smoke 18-al de ott sem én nem tudtam magamon uralkodni
)
Dani:
Szerintem nem tudsz egy mondatot idézni tőlem, ahol nem lettem volna higgadt.
Ezért is nem értem a felháborodást. Még csak sértőnek sem éreztem magam sehol.