realostew írta:
Ez csak egy kis változtatás, semmivel nem rosszabb tőle a játék. Ez is csak egy kis rinya...
Olyan kis apróságokat hoztok fel, hogy igazából ez rinya és kötekedés felső szinten. 3 perc játék után megszokjátok, hogy ez ezentúl ilyen és kb nem is fogtok arra emlékezni, hogy milyen volt előtte (persze kis irónikus túlzással).
Hát.. rinya vagy sem. Nem tetszhet mindenkinek
A térképre azt mondom hogy meg fogom szokni, 100%, de az "akciódúsabb játékélmény" engem nem hat meg. Egy rakás pl van rá, hogy egy főhőssel is lehet jó egy játék. Sőőt..
Bodom: Enyhe túlzásokba esel, ember.
HDReady írta:Na ehez hozza kell szoljak en is egy ket szot,nyilvan vannak itt Pc-sek is akik csak indulatbol es irigysegbol lazonganak,nektek azt uzenem hogy vegyetek egy hideg zuhanyt.Masfelol pedig 1-2 dologban tenyleg hogy igazat is kell adjak,mert tenyleg van benne negativum is.
Pozitivum :
- A karakterek elethubbek
Negativum :
- A grafika
Ezt hogy érted, hogy a "karakterek élethűbbek" de közben a grafika rossz? Szerintem szépen fejlődött a grafika.. de mondjuk az emberek kb annyira élethűek mint a IV-ben. Meg most nem tudom miért érdemes belekötni a grafikába.. A R* -tól ennyi volt várható. (persze, TloU után nekem kisebb "csalódás"
Ne vegyétek komolyan..csak ahhoz a grafikához vagyok/voltam szokva. Azután meg azért gagyinak hat.) de ettől még jó.
NoxiousEnterprise írta:
Valamiért az az érzésem, hogy rettentően jól működött a régi megoldás, mert kellemes lesz tizenvalahány típusú fegyvert belezsúfolni a kis kerekedbe. Pont mint a Hitman esetében, de ott maximum nyolc-kilenc volt benne, nem pedig tizenkettő.
Nyugi, jól fog működni. Lehet rosszul hangzik, de elképesztő jól lehet használni, és sokkal jobban néz ki mint az "átlagos" váltogatás.