Ha ez tényleg így lesz, akkor az nagy baj
Persze ez megint a sok sírásnak köszönhető

Ugye? Biztos a kisebbek javasolták hogy ez változzon meg. Nem tudnak vezetni..aztán "nehéz volt" nekik. Pedig elég jó volt így. Na mindegy, ez már a múlté. Tovább kell lépnünk és alkalmazkodni a körülményekhez.dani.szentgali írta:A vezetés szerintem is kiváló volt a IV-ben, nem kellett volna kicserélni, szerintem még a törésmodell is baromi jó volt. Amúgy meg nekem egyáltalán nem volt nehéz a IV-ben autókat vezetni.
Mintha csak én írtam volna! Csak ez nem trágár!Cseszneki írta:Újranéztem most a videót és az kell mondjam az autóvezetés tényleg elég rossznak néz ki. A 2 üldözéses résznél nagyon árkádosnak tűnik
Ha ez tényleg így lesz, akkor az nagy baj
Persze ez megint a sok sírásnak köszönhetőSokan reklamáltak, hogy a négyben szar az autósüldözés a nehéz vezetés miatt. Pedig talán a legjobb újítás a játékban a realisztikusabb vezetés volt
Remélem azért érezted az iróniát a mondatomban.realostew írta:Rockstrar69 lehet, hogy lesz barátból ellenség, bár leginkább Franklin és Lamar között tudnám elképzelni, máshol nem. A fő karaktereket én kizártnak tartom, hogy összevesszenek. (Volt már aki erre is tippelt.)
Az irányítás meg remélem kiveri a biztosítékot a nagyközönségnél, és követel GTA IV-set. Amit később megkapunk egy frissítés keretében.
1. Van annak értelme, hidd csak el. Jó kis móka már a játék után és közben is.GangStarr94 írta: 1. A tunignak nem látom sok értelmét
2. remélem később(DLC akár) több sport is lesz mert a tenisz engem nagyon nem érdekel.
3. vissza térve a GTA IV-hez ott egyáltalán nem volt jó a vezetés, az oké hogy az ilyen kisebb teljesítményű a autók nem vették jól a kanyart, de a sport és izom autók sem voltak a helyzet magaslatán, a Ballad of Gay Tony-ban viszont jó volt.