Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2013. 07. 10. 14:38
Neked meg mi bajod? Először is a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen szinten van az utálat jelződ.
Egyépként profi módon tudsz, egy dühvel és ellenszenvel bíró mondatot, kulturáltan leírni. Ehhez tényleg nagyon értesz! De engem nem versz át!
Most azért kívánsz a cápák közé, mert nem lettem a történeted társszerzője? Még anno kultúráltan visszautasítottam az írást veled, legutóbb sem mondtam azt, megírom veled a végéig. Tegnap is írtam, hogy bocs, hogy nem szóltam, hogy leléptem, fejezd be egyedül. Eltudom én mondani durvábban is, hogy nem akarok írni semmit veled se mással. Komolyan úgy háborogsz, mintha a házadat gyújtottam volna fel! Nem kötelességem senkinek sem jelenteni, hogy le fogok lépni. Okom volt eltűnni innen, volt éppen elég gondom-bajom.
Nincs időm, se kedvem se energiám írni bármit is. Erről ennyit!
Ne menjek a munkahelyed közelébe? Eszem ágába sincs! Akkor sem mennék egy diszkó közelébe, ha a Földön gyilkos vírus pusztítana és a clubbod lenne az utolsó menedékhely!
Az utolsó mondatod vége az mi? Fenyegetés, vagy nem vagy kíváncsi a képemre? Ha az előbbi, nevetnem kell, de ha az utóbbi, ne aggódj, én se a tiédre!