Az jó kérdés. Ez nekem is feltűnt. Viszont ezen jól látszik hogy mennyit csiszolnak a képeken.Gaby86 írta:Hova tűntek a fák? KÉP
Vajon ilyen dolgok miatt késett a játék?
(Azt ne mondja valaki ez is két külön helyszín. Mind a 2 képen látszik a távoli híd is meg e hegyek és sziklák is ugyan úgy vannak kialakítva.)
Ha megnézed a gameplayben ez a kép kicsivel van csak a vonart után de csak annyival hogy épp nem látszódik a vonat+ a sín. De ha a hegynek a formáját illetve a kis földi utat megnézed akkor látod hogy egyezik a helyszín tehát tényleg nincsenek ott a fák.dani.szentgali írta:A törésvonal vagy kanyon szerintem is ugyanaz, de más részeinél lehetnek lefényképezve, mert a két fénykép nem ugyanott készült, ugyanannál a kanyonnál, de nem ugyanazon pontján, talán néhány kilométerrel lejjebb/feljebb.
Az előzőnél végül nem reagáltam, de az tuti, hogy nem ugyan az a helyszín.Gaby86 írta:Hova tűntek a fák? KÉP
Vajon ilyen dolgok miatt késett a játék?
(Azt ne mondja valaki ez is két külön helyszín. Mind a 2 képen látszik a távoli híd is meg e hegyek és sziklák is ugyan úgy vannak kialakítva.)