Igen, sejtettem, hogy az ottani Luszie ugyan az lesz mint itt De szerintem Mr. Vercetti is ugyan az, meg vannak még átfedésekLuszie írta:Én is be vagyok ott regisztrálva. Az oldal viszont már jóideje annyira inaktív, és a fórum is számomra annyira áttekinthetetlen, hogy beregisztrálásom után szinte egyből kerestem egy normálisabb oldalt. A GTAplace-nek igaz hogy nincs akkora adatbázisa mint a GTAHungary-nak viszont az aktív tagok ki tudják ezt a "hiányt" tölteni, és még közben lehet beszélgetni is jóízűeket.realostew írta: GTAHUNGARY-t néztem, bár csak a híreket, nem fórumoztam, de egy időben nagyon inaktív volt az oldal aztán jöttem át ide.
Szóval örülök hogy találtam ezt az oldalt, ahol normálisan lehet beszélgetni a GTA-król. Nem túl sok ilyen van -sajnos.
Nekem is jobban tetszik ez az oldal, nem véletlen maradtam itt. Csupán azt hamarabb megismertem anno, és amíg nem volt inaktív, teljesen megfelelt, azért nem is kerestem másikat. Ott a fórumot tényleg nem használtam, hozzászólni sem szóltam hozzá semmihez, csak a hírek érdekeltek.
Ja és a GTAHUNGARY-n rohadt idegesítő az állandó felugró 400 reklám...