Assassin's Creed-széria

Minden ami nem a Rockstar kezei közül került ki.
Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 07. 12. 12:03

Cseszneki: Te aztán egy ritka makacs ember vagy! :lol: Még mi vagyunk elfogultak a GTAV-tel?? A te AC4-es elfogultságodhoz képest az semmi.

Én Nox-szal ellentétben nem azt mondom, hogy egy assassin nem lehet kalóz, mert a te érveid abból a szempontból jók, hogy az Assassin's Creed különböző időszakokban játszik és bármelyik korból lehet bárki assassin. Ezzel az ég világon semmi gond, ebben igazad van. Viszont ez még nem zárja ki azt, hogy a két, teljesen ellentétes témából épülő játék nem lehet szar. Ha jobban megnézed, ebben az AC4-ben olyan elemek vannak, amelyek totálisan kiütik egymást. Edward pedig egy kalap szar. Én sokkal inkább látom őt egy naiv, tudatlan szar karakternek, mint Connort. Mivel kurvára el vagy vakítva, ezért akárhány tisztességes indokot mondanék neked a rókabőr duma helyett, akkor sem értenéd meg/fogadnád el. Arról meg nem is beszélve, hogy a mostani konzolokon feleannyira jól sem fog kinézni és feleakkora sem lesz valószínűleg, mint nextgenen, szóval ebben a játékban tényleg csak negatívumot lehet látni.

Azt viszont hozzáteszem, hogy a GTAV-ben is sok rossz dolog derült ki a gameplay láttán, viszont ott legalább végeztek újításokat a motoron meg a játékon. Az AC4 ugyanazt az AnvilNext motort használja mint a három, ezzel nem is lenne gond, mert a GTAV is ugyanazt a motort használja, de az AnvilNext az AC4-ben eddig nem sok újat mutatott. Konkrétan semmit, még a hajócsatázás is alig változott.
De mivel makacsabb vagy, mint az öregotthonok lakói együttvéve és négyzetre emelve, meg jobban elvagy vakítva, mint azok a hároméves kölykök, akik a pankrációt valódi sportnak tartják, ezért egyetértek Nox-szal, ez a vita már tényleg felesleges, mert úgyis süket vagy meghallani az igazságot.

Hüblookohelimedion
McReary testvér
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2012. 11. 08. 19:08

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 12. 13:38

Látom már minden vagyok makacs, vakított, gyerekes :lol:

Hogy lehetne már Edwardra azt mondani, hogy szar? Tudjuk a nevét, kinézetét és hogy egy kalóz. Ebből meglehet ítélni? Majd ha már tudunk róla valamit meglehet ítélni
Connornál elvakultabb, tudatlanabb karaktert amúgy sem lehet nagyon alkotni. Mondjuk nem lett volna vele baj, mert Ezio is így indult. Csak hát ő kapott jellemfejlődést, míg Connor sajnos nem
NoxiousEnterprise írta:Zseniális érveknél tartva, ha valaki azt mondja, hogy szar a történet, akkor azzal, hogy "ilyen a történet" meggyőzően lehet érvelni ;)
Arról nem én tehetek, hogy nem bírod felfogni az AC világában nemcsak a keresztesháborúk idején, helyszínén léteznek asszaszinok, hanem a minden korban, a világ legtöbb pontján
dani.szentgali írta:Viszont ez még nem zárja ki azt, hogy a két, teljesen ellentétes témából épülő játék nem lehet szar.
Fejtsd ki pontosan mi ez a 2 teljesen ellentétes téma, mert ebből még lehet egy tisztességes érv. Remélem ezzel nem arra gondolsz, hogy asszaszin nem lehet kalóz

Avatar
realostew
Díler
Hozzászólások: 883
Csatlakozott: 2013. 02. 07. 18:42
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: realostew » 2013. 07. 12. 13:53

Igazából csak az első AC-t játszottam még ki, azt is nemrég, szóval nem emésztetem meg még teljesen, na meg volt is benne 1-2 ködös momentum ->DE:

Az már nekem is sok, hogy az aszasszinokat úgy ismertem meg az egyből, mint egy szekta, aminek elég szigorú szabályai és szoros határai vannak. Mindenkinek megvan a maga feladata, rangja, beosztása. És ha ettől eltérnek akkor bumm kivégzik (mint Altairt kellett volna, de végül ugye kapott egy esélyt).

Na most ezzel ellentétben a kalózok a későközépkor anarchistái, akik nem tisztelnek semmit, rabolnak fosztogatnak, gyaláznak amerre járnak. (Gyilkolni mindkettő gyilkol, ezt nem véletlen nem említem.)
Ráadásul a kalóz még csak nem is egy jól KÉPZETT (nem utcán tanult, ha nem KÉPZETT) harcos, hanem tényleg egy vandál. Valamint nem csukjával rohalgál ugrálva mindenfele.

Ez az mi miatt a kettő nem áll össze, akárhogyan is próbálja erőltetni a Ubi.

Azzal nem feltétlen értek egyet, hogy gyávaságból adja az AC nevet a kalózos játékának, szerintem szimplán egy mellényúlás. De ettől függetlenül nem leszólom Cseszneki véleményét, csak makacsnak tartom ebből a szempontból. (Meg másból is néha :D)

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 07. 12. 13:55

Wháááááááááááá!
Te beszélsz arról, hogy a nevén és a kinézetén kívül nem tudunk semmit egy karakterről, akkor hogy lehet megítélni?!
Michael...

Jó, amúgy leírom neked még egyszer, utoljára, hátha végre megértetem veled: értem mit beszélsz.
Csak nem érdekel, mert szerintem szar ötlet, hülyeség, meg minden. Ha az első világháborúban majd árokból árokba ugrálva fogja valaki egy késsel gyilkolni a gépfegyveres katonákat, akkor neked az oké lesz, mert "Az AC világában mindenhol vannak ilyen majmok"?

Hüblookohelimedion
McReary testvér
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2012. 11. 08. 19:08

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 12. 14:29

NoxiousEnterprise írta:Te beszélsz arról, hogy a nevén és a kinézetén kívül nem tudunk semmit egy karakterről, akkor hogy lehet megítélni?!
Jaj, de tudtam, hogy ezzel valamelyik jönni fog :lol: Csak más esetekben is tudnék így jósolni
Michael teljesen más. Ott annyi volt a baj, hogy úgy nézett ki, mint egy öregember. Lám ki is javították és már mindjárt nincs vele bajom
realostew írta:Ráadásul a kalóz még csak nem is egy jól KÉPZETT (nem utcán tanult, ha nem KÉPZETT) harcos, hanem tényleg egy vandál. Valamint nem csukjával rohalgál ugrálva mindenfele.
de ezt a játéktól függetlenül írom
Sok kalóz a 17.-18. században nagyon is képzett volt. Ugyanis sokuk angol katonák voltak, akik az állam megbízásából fosztották ki más népek hajóit
NoxiousEnterprise írta:Csak nem érdekel, mert szerintem szar ötlet, hülyeség, meg minden. Ha az első világháborúban majd árokból árokba ugrálva fogja valaki egy késsel gyilkolni a gépfegyveres katonákat, akkor neked az oké lesz, mert "Az AC világában mindenhol vannak ilyen majmok"?
Az már hülyén is nézne ki, de olyat valószínűleg nem is fognak csinálni
Amúgy megint látszik, hogy nem vagy tisztában a játékkal, mert nem minden asszaszin járkál benne csuklyával, pengével

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 07. 12. 15:14

Ezzel az utolsóval csak tereled a dolgot. Játszottam az eggyel, ahogy azt leírtam. Ott abban ugrált és azzal ugrált. Ez abban ugrál, bár most már karddal harcol, nem pedig egy késsel. Ezen nem tudsz változtatni, hiába jössz nekem azzal, hogy nem játszottam a többivel. :)

Hüblookohelimedion
McReary testvér
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2012. 11. 08. 19:08

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 12. 15:38

Mi volt abban a terelés te? A világháborús témával egyetértettem, de abban is bizonyítottad, hogy nem vagy tisztában a játékbeli asszaszinokkal

Amúgy sem azzal van a baj, hogy lehet csak az eggyel játszottál. Az a baj a játék a sztoriját, világát nem ismered és úgy kritizálsz

de ez már unalmas és hiába is magyarázok itt neked. Úgyhogy hagyom is az egészet

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 07. 12. 17:39

Cseszneki: Már bocsánat, de általánosságban pont hogy te vagy az, aki egy játék sztorijának, világának ismerete nélkül kritizál, emlékezz csak vissza azokra az időkre, amikor még a GTAV legelső GI-s előzetese érkezett! Alig derült ki valami, de te máris nekiestél a GTAV-nek és elkönyvelted, hogy szar! De én sem folytatom a vitát, mert olyan makacs, elfogult és elvakult vagy, hogy már bocs, de katasztrofálisan szar vitapartner vagy!

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 07. 12. 18:57

Na tessék, és vita van...

Csak átfutottam a szememmel, nem bírtam végigolvasni, így csak annyit szólok bele, hogy kérlek ezt hagyjátok abba. Ja, és az egyik fél még mindig ritka makacs.

Az ACII GOTY-hoz= Én úgy gondolom, ha már lúd, legyen kövér. Annyival nem drágább, mint az alap, és szerintem tökre megéri. Nekem az van meg, és a 2 szekvencia se rossz, meg van egy tök állat lehetőség Forlí-ban, hogy akármikor használhatod a Da Vinci repülőt, és az elég király. Szóval szerintem érdemes a GOTY-t venni.

Hüblookohelimedion
McReary testvér
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2012. 11. 08. 19:08

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 07. 12. 19:28

dani.szentgali írta:Már bocsánat, de általánosságban pont hogy te vagy az, aki egy játék sztorijának, világának ismerete nélkül kritizál, emlékezz csak vissza azokra az időkre, amikor még a GTAV legelső GI-s előzetese érkezett! Alig derült ki valami, de te máris nekiestél a GTAV-nek és elkönyvelted, hogy szar!
Jó újítás a több főszereplő? kiderült, hogy nem
Michael bénán nézett ki? Valószínűleg igen, mert sokat változtattak rajta
és ennek a 2 dolognak van köze a sztorihoz? Írtam egyszer is a GTAV sztorijára, hogy szar? Mindkettőre nem a válasz
dani.szentgali írta:olyan makacs, elfogult és elvakult vagy, hogy már bocs, de katasztrofálisan szar vitapartner vagy!
Ahhoz képest, hogy rossz vitapartner vagyok jól el vitáztatok velem
Kiscserko írta:Na tessék, és vita van...
Ez egy fórum, ahol vitázni is szoktak

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 07. 12. 19:45

Na jó, én kiszálltam. Igen, ez egy fórum, ahol szoktak vitázni. De amit te csinálsz, az már nem vita. Ahhoz képest egyébként, hogy szerinted Noxious Enterprise az, aki kiforgatja az ember szavait, ahhoz képest most kiderült, hogy te is jeles vagy ebben a dologban. Amúgy ha nem csak a saját véleményed ránk erőltetésével foglalkoznál és kicsit kinyitnád a szemed észrevennéd, hogy nem csak a sztorit írtam az előző kommentembe példaként, hanem a játék világát és ezzel együtt magát a játékot is. És bizony barátom, az a szomorú igazság, hogy a mostani szituáció, amiben az AC4-gyről vitázunk, pontosan ugyanolyan, mint amikor te a GTAV-öt elkezdted szidni annyi különbséggel, hogy most mi vagyunk a rosszak azért, mert pont olyan, még nem teljesen ismert dolgokat szidunk a játékban, mint amiket te is szidtál a másikban. Na de mindegy, akármit ír itt bárki, már rég megtanult dolog, hogy Csesznekivel nem lehet vitatkozni, mert nem hajlandó semmilyen tévedését sem beismerni, csak neki lehet igaza még akkor is, ha a hozzászólók közül senki sem ért vele egyet semmiben. De most már tényleg hagyjuk is az egészet a francba.

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 07. 12. 19:57

Szeretnélek megkérni, hogy a GTAV véleményedet ne itt fejtsd ki!

Igen, ez egy fórum, ahol vitázni is szoktak. Csak én a helyedben belegondolnék, hogy amikor tegnap nem voltál sokáig bejelentkezve, addig nem volt vita. Ha elolvastad volna, még ki is írtam, hogy nem szeretnék vitát kezdeni ezzel. Erre bejelentkeztél, és az azt követő két oldal értelmetlen vitáról szól, mert amint bejelentkeztél, bele kellett kötnöd mindenkibe. Szerintem mielőtt erre válaszolnál, gondolj bele csak egy perc erejéig, hogy miket írtam én itt le, és hogy mennyi igazság lehet benne.

Avatar
realostew
Díler
Hozzászólások: 883
Csatlakozott: 2013. 02. 07. 18:42
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: realostew » 2013. 07. 12. 20:11

Ez nem beszólás még csak nem is olyan dolog, ami különösebben vita dolog lenne, de:

Cseszneki:

Azért a 3 főszereplőre ilyen nyíltan mondani, hogy nem lett jó változtatás, az nem feltétlen helytálló! Megosztja az embereket valóban, de olvasgass a kommentek között akár itt ezen az oldalon, látni fogod, hogy az emberek egy elég nagy hányadának azért tetszik de legalábbis semmi baja nincs vele. Pl. egyelőre nekem kifejezetten tetszik, még ha külön-külön nem is tetszik kifogástalanul minden karakter.

Dani: szerintem ne húzd fel magad ennyire Cseszneki hozzáállásán és Kiscserko te sem (habár te kevésbé tűnsz feldúltnak), ő ilyen, "ismerjük" ezt az oldalát. Makacs. Ezzel igazából nincs is semmi gond, ha látszik, hogy nagyon ragaszkodik valamihez, egyszerűen fogadjuk el, majd ha kipróbálta az új AC-t lehet belátja, hogy mégis csak volt abban valami amit próbáltunk neki elmondani.
Ha meg végül neki lesz igaza, és mégis jól összerakják a kalózokat meg az aszasszinokat, akkor meg örülhet majd.

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 07. 12. 20:22

Én nem vagyok feldúlt. Amúgy téged is megkérlek, hogy a GTAV-t ne itt! A többit meg rátok hagyom :)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Assassin's Creed-széria

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 07. 12. 20:31

Kiscserko írta:Én nem vagyok feldúlt. Amúgy téged is megkérlek, hogy a GTAV-t ne itt! A többit meg rátok hagyom :)
Neked meg mi bajod ember?? A GTAV-öt mindannyian éppen csak annyira említettük meg, amennyi már a gameplay előtt is rég tudott volt és amelyekről te magad is tudsz! Ne aggódj már annyit, nem spoilereztünk/spoilerezünk el semmilyen olyan GTAV-ös dolgot, amit az általad nem látni kívánt gameplayben láttunk, ne feltételezd már rólunk, hogy köcsögök vagyunk, akik nem tartják tiszteletben a másik véleményét! Arról meg nem is beszélve, hogy tudtommal te leginkább csak a kezelőfelületet nem akartad látni, hogy "meglepetés legyen", azt meg elspoilereztük itt akár csak 1szer is?? Hát nem! Akkor meg légy szíves nyugodj meg, mindannyian tekintettel vagyunk arra az 1db játékosra, aki nem szeretné látni az első gameplay videót és nem akar tudni belőle semmit!

Amúgy az utolsó előtti kommentedet hozzám intézted, hogy addig nem volt baj, amíg nem voltam bejelentkezve vagy Csesznekihez?

Válasz küldése